До ванкувъръци

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Cvetan

Мнение от Cvetan »

Ван ВС,ти го разказващ като учител.С теб се познаваме,днес бях в Порт Мууди,невероятно слънце и топло време,огромни планини покрити със сняг а долу в града е като лято.По-добре от това здраве му кажи.Играхте ли днес футбол на Бърнаби Моунтайн секондари скоол,ние със Серго бяхме заети,междувпрочем днес имам рожден ден и можете да ме поздравите.Догодина ще ви поканя,обещавам.
survivor

Мнение от survivor »

Благодаря ви много за отговорите! За времето ви завиждам, но благородно :D и с този въпрос не съм искала да се заяждам, а да се осведомя. В момента само се радвам че ще сменя за малко гадния монреалски климат :D Поздрави!
survivor

Мнение от survivor »

Chestit rozhden den, Cvetane! Mnogo shtastie i usmivki :partytime:
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Cvetan написа:Ван ВС,ти го разказващ като учител.С теб се познаваме,днес бях в Порт Мууди,невероятно слънце и топло време,огромни планини покрити със сняг а долу в града е като лято.По-добре от това здраве му кажи.Играхте ли днес футбол на Бърнаби Моунтайн секондари скоол,ние със Серго бяхме заети,междувпрочем днес имам рожден ден и можете да ме поздравите.Догодина ще ви поканя,обещавам.
Честит рожден ден! Много здраве и късмет! ;) :beer: :beer:
Аватар
vladi

Мнение от vladi »

Cvetan написа:Ван ВС,ти го разказващ като учител.С теб се познаваме,днес бях в Порт Мууди,невероятно слънце и топло време,огромни планини покрити със сняг а долу в града е като лято.По-добре от това здраве му кажи.Играхте ли днес футбол на Бърнаби Моунтайн секондари скоол,ние със Серго бяхме заети,междувпрочем днес имам рожден ден и можете да ме поздравите.Догодина ще ви поканя,обещавам.
Chestit Rojden Den i ot men!
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

Cvetan написа: Ван ВС,ти го разказващ като учител.С теб се познаваме,днес бях в Порт Мууди,невероятно слънце и топло време,огромни планини покрити със сняг а долу в града е като лято.По-добре от това здраве му кажи..
Ахъм, пролетта е един от най-красивите сезони във Ванкувър :D!
Cvetan написа:Играхте ли днес футбол на Бърнаби Моунтайн секондари скоол,ние със Серго бяхме заети,междувпрочем днес имам рожден ден и можете да ме поздравите.Догодина ще ви поканя,обещавам.
Играхме естествено, ние в дъжда играем, че на това слънце ли ще пропуснем :D.

ЧРД! :beer: :beer: :beer: ... И няма нужда да чакаш до следващата година за да почерпиш :wink:
Obey gravity ... It's the law!
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

И аз ще почерпя всички на предпоследна пенсия ;)
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
bp_de

Мнение от bp_de »

Cvetan написа:Играхте ли днес футбол на Бърнаби Моунтайн секондари скоол,ние със Серго бяхме заети,междувпрочем днес имам рожден ден и можете да ме поздравите.Догодина ще ви поканя,обещавам.
Играхме естествено, ние в дъжда играем, че на това слънце ли ще пропуснем :D.

ЧРД! :beer: :beer: :beer: . :wink:[/quote]

браво-традицията се поддържа -отдавна не бях 4увал нисто за футболните срести. кофти 4е не съм при вас да се вклу4а като през 2004-несто много работа и не пускат в отпуск :D
Заключено