военна книжка или образец 1; документи за Виена

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
Milenka

военна книжка или образец 1; документи за Виена

Мнение от Milenka »

Здравейте,

Мъжът ми ми даде един пожълтял хвърчащ лист и с това ми удостовери престоя си в казармата. На мен ми изглежда леко несериозен и рекох да ви питам, ще свърши ли работа или да издирвам и превеждам военната книжка. На листа няма ЕГН, адрес или каквато и да е друга индикация за човека, само трите имена.

текстът е, както следва

Образец No. 1

Удостоверение
No…………(няма номер)

Щабът на поделение 66970-ПО – гр. София, дава настоящето на редник Emil ,родом от гр. София, жител на гр. София в уверение на това, че същият е бил на военна служба от 6 октомври 19.. до 28 февруари 19.. година или е изслужил всичко 5 месеца и 22 дни.

(Справка заповед No. 1693/28.11.19..)
Настоящето удостоверение се издава да му послужи за признаване на трудов стаж, III категория, съгласно т. 81 от Правилника за прилагане закона за пенсиите.

28 февруари 19.. г.

Командир поделение 66970
Подпис, не се чете
Печат на поделението
I'll try being nicer if you'll try being smarter.
Аватар
grobari

Мнение от grobari »

За Виена ние пратихме копие на 2-ра и 3-та страница от военната книжка, там, кадето е снимката, със съответния превод.
бъди красив труп!
haimana

Мнение от haimana »

Ние пратихме това хвърчащо лишче, естествено преведено.Какво да правим като такива документи ни издават от БА 8)
На интервюто носете и военната книжка ако се наложи да се прави справка.
Успех
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

Верно, че документите от БА са наистина смешни и архаични. Но са си официални документи.
Аватар
Milenka

Мнение от Milenka »

благодаря ви..май това листче ще засиля...чак да се заяждат..мъжът ми отдавна е минал годната за казарма възраст, ако това ги бърка нещо
поздрави..
Аватар
JoroF

Мнение от JoroF »

Milenka написа:благодаря ви..май това листче ще засиля...чак да се заяждат..мъжът ми отдавна е минал годната за казарма възраст, ако това ги бърка нещо
поздрави..
tova udostoverenie kato gerbova marka li izkash da ti go napraviat :D ,a tova deto ne se chete e zashtoto e sekretno :D .moiata voena knijka ,niakoi stranici i sa se otkasnali i e kato nabor ' mlad konstruktor ' pak minah .ne sam ia prevejdal za interviuto .na interviuto me popitaha dali sam slujil ,kade i v kakvi voiski .ne mu se shashkai na tova udostoverenie tolkova
THE LAST LINE OF DEFENSE
Аватар
Milenka

Мнение от Milenka »

JoroF написа:
Milenka написа:благодаря ви..май това листче ще засиля...
tova udostoverenie kato gerbova marka li izkash da ti go napraviat
ми не като гербова марка, ама една идея официално, на бланка, по джиджано...печатът не се чете, чак пък секретно..

този документ ще представям и това си е..
мисля, което може да е една страница, и заверка и превод, да е една, а не 5стр. старите военни книжки са с инфо на 5 странички, колкото гербова марка, но са си 5 страници и за нотариуса и за преводача..а и после за четене на хората във виена..не искам да им усложнявам живота :lol:
Аватар
DIMELBE

Мнение от DIMELBE »

Ние пък с мъжа ми въобще не сме пращали военната му книжка /в случая и неговата представлява въпросното хвърчащо листче/ и никой не ни я е и поискал за интервюто /ние разбира се ще я вземем/! И в крайна сметка - аз лично си мисля, че въпросния документ - никъде не го изискват!
УСПЕХ С ПОДАВАНЕТО НА ДОКУМЕНТИТЕ И ПО-НАТАТЪК!!!
"Може да си разочарован ако не успееш, но си обречен ако не опиташ"!!!
Заключено