passport request

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
moni

passport request

Мнение от moni »

Dnes polu4ih email, s koito mi iskat pasportite, za da izdadat imigrantskite vizi. Predi 5 dni polu4ih potvarjdenie, 4e meditzinskite sa OK i dnes request za vizi.

Uspeh na vsi4ki 4akashti.
Angie

Мнение от Angie »

Честито :beer: :beer: :beer: Всичко най-хубаво ти желая и за в бъдеще!
encho

Мнение от encho »

От кога чакаш? Има ли раздвижване.
moni

Мнение от moni »

encho написа:От кога чакаш? Има ли раздвижване.
Ot June 2002, no v poslednite 2 mesesta otkakto mi kazaha, 4e niama da sam na intervu, vsi4ko stava mnogo barzo.
galiciq

Re: passport request

Мнение от galiciq »

moni написа:Dnes polu4ih email, s koito mi iskat pasportite, za da izdadat imigrantskite vizi. Predi 5 dni polu4ih potvarjdenie, 4e meditzinskite sa OK i dnes request za vizi.

Поздравления! :) Успех нататък!
Кога направихте медицинските?
На мен ми предстоят и искам да преценя колко е приблизително времето между тях и резултате им в последно време! Благодаря предварително!
moni

Re: passport request

Мнение от moni »

galiciq написа:
moni написа:Dnes polu4ih email, s koito mi iskat pasportite, za da izdadat imigrantskite vizi. Predi 5 dni polu4ih potvarjdenie, 4e meditzinskite sa OK i dnes request za vizi.

Поздравления! :) Успех нататък!
Кога направихте медицинските?
На мен ми предстоят и искам да преценя колко е приблизително времето между тях и резултате им в последно време! Благодаря предварително!
Meditzisnkite gi pravihme na 06.02.2006, no v Toronto i dokato izliazat vsi4kite rezultati stana 23.02. Na tozi den gi izpratiha i vav Viena, da kajem edna sedmitza dokato pristignat vav Viena, stava 1-2.03. Nа 10.3. sled kato pusnah email v Bukuresht, ot tam mi kazaha, 4e vsi4ko e Ok i 4e sled okolo sedmitzia shte ni iskat pasportite. Pasportite poiskaha sled 4 dni.
sshilev

Chestito ...

Мнение от sshilev »

Chestito i uspeh, no bih jelal da te popitam . . . az sam se zapatil kam
Toronto ON a ti na kade? Prosto pitam ne e zadaljitelno da mi kajesh . . .
USPEH!!! :beer: :D :D :D
Заключено