Dnes polu4ih email, s koito mi iskat pasportite, za da izdadat imigrantskite vizi. Predi 5 dni polu4ih potvarjdenie, 4e meditzinskite sa OK i dnes request za vizi.
Uspeh na vsi4ki 4akashti.
passport request
Re: passport request
moni написа:Dnes polu4ih email, s koito mi iskat pasportite, za da izdadat imigrantskite vizi. Predi 5 dni polu4ih potvarjdenie, 4e meditzinskite sa OK i dnes request za vizi.
Поздравления!

Кога направихте медицинските?
На мен ми предстоят и искам да преценя колко е приблизително времето между тях и резултате им в последно време! Благодаря предварително!
Re: passport request
Meditzisnkite gi pravihme na 06.02.2006, no v Toronto i dokato izliazat vsi4kite rezultati stana 23.02. Na tozi den gi izpratiha i vav Viena, da kajem edna sedmitza dokato pristignat vav Viena, stava 1-2.03. Nа 10.3. sled kato pusnah email v Bukuresht, ot tam mi kazaha, 4e vsi4ko e Ok i 4e sled okolo sedmitzia shte ni iskat pasportite. Pasportite poiskaha sled 4 dni.galiciq написа:moni написа:Dnes polu4ih email, s koito mi iskat pasportite, za da izdadat imigrantskite vizi. Predi 5 dni polu4ih potvarjdenie, 4e meditzinskite sa OK i dnes request za vizi.
Поздравления!Успех нататък!
Кога направихте медицинските?
На мен ми предстоят и искам да преценя колко е приблизително времето между тях и резултате им в последно време! Благодаря предварително!
Chestito ...
Chestito i uspeh, no bih jelal da te popitam . . . az sam se zapatil kam
Toronto ON a ti na kade? Prosto pitam ne e zadaljitelno da mi kajesh . . .
USPEH!!!

Toronto ON a ti na kade? Prosto pitam ne e zadaljitelno da mi kajesh . . .
USPEH!!!