Niakoi bi li mi kazal ydostovereniata za zavarsheni kyrsove triabva li da se zaverat v Ministerstvo na obrazovanieto predi da se prevedat i legalizirat i vaobshte ima li smisal da prashtam ydostoverenia ot ezikovi skoli it.n.
аз бих пратила по английски и френски, ако са курсовете..
все пак са доказателство за владеене на езика..но чак заверка от министерство, не мисля, че е необходимо..
Milenka написа:аз бих пратила по английски и френски, ако са курсовете..
все пак са доказателство за владеене на езика..но чак заверка от министерство, не мисля, че е необходимо..
az imam po english i swedish, frenskia te parva shte zapocvam da go yca .Imam i edno ydostovereneie za zavarshen kozmeticen kyrs. Ami to mai da vsema da preveda vsicko i da im gi pratia pak kakvoto stane..
този шведски курс си го преведи, но не виждам смисъл да го пращаш, все пак не удостоверява или доказва никое от нещата по документите..аз също имам немски сертификат и немски в дипломата, но не мисля, че нещо ме грее..иначе, ако решиш да пращаш, никой не може да те спре..
Milenka написа:този шведски курс си го преведи, но не виждам смисъл да го пращаш, все пак не удостоверява или доказва никое от нещата по документите..аз също имам немски сертификат и немски в дипломата, но не мисля, че нещо ме грее..иначе, ако решиш да пращаш, никой не може да те спре..
пс. от софия ли си? къде ще записваш френския?
da ot Sofia sam. ami da ti kaja oshte se cyda. Pocti biah sigurna da se zapisha v ICS-to i vidiah ce tam zapocva ot 10april (poluintenziven) i svarshva na 6 july....no mi se struva dosta dalgo...no predpolagam ce si zaslujava....ami ti?