DIPLOMI I YDOSTOVERENIA

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
renata12

DIPLOMI I YDOSTOVERENIA

Мнение от renata12 »

Niakoi bi li mi kazal ydostovereniata za zavarsheni kyrsove triabva li da se zaverat v Ministerstvo na obrazovanieto predi da se prevedat i legalizirat i vaobshte ima li smisal da prashtam ydostoverenia ot ezikovi skoli it.n.
Аватар
Milenka

Мнение от Milenka »

аз бих пратила по английски и френски, ако са курсовете..
все пак са доказателство за владеене на езика..но чак заверка от министерство, не мисля, че е необходимо..
renata12

Мнение от renata12 »

Milenka написа:аз бих пратила по английски и френски, ако са курсовете..
все пак са доказателство за владеене на езика..но чак заверка от министерство, не мисля, че е необходимо..
az imam po english i swedish, frenskia te parva shte zapocvam da go yca .Imam i edno ydostovereneie za zavarshen kozmeticen kyrs. Ami to mai da vsema da preveda vsicko i da im gi pratia pak kakvoto stane.. :D
renata12

Мнение от renata12 »

a vsashnost kato ne izpratia nikakav dokument za frenskia(tai kato takav vse oshte niamam) dali shte e problem
Аватар
darklady
Непокорна

Мнение от darklady »

renata12 написа:a vsashnost kato ne izpratia nikakav dokument za frenskia(tai kato takav vse oshte niamam) dali shte e problem
Няма да е.
Невъзможното е предизвикателство!
renata12

Мнение от renata12 »

darklady написа:
renata12 написа:a vsashnost kato ne izpratia nikakav dokument za frenskia(tai kato takav vse oshte niamam) dali shte e problem
Няма да е.
a spored teb ima li smisal vaobshte da se prashtat takiva ydostoverenie(ot ezikovi kyrsove) ili kolkoto povece tolkova po dobre
Аватар
Milenka

Мнение от Milenka »

този шведски курс си го преведи, но не виждам смисъл да го пращаш, все пак не удостоверява или доказва никое от нещата по документите..аз също имам немски сертификат и немски в дипломата, но не мисля, че нещо ме грее..иначе, ако решиш да пращаш, никой не може да те спре..

пс. от софия ли си? къде ще записваш френския?
renata12

Мнение от renata12 »

Milenka написа:този шведски курс си го преведи, но не виждам смисъл да го пращаш, все пак не удостоверява или доказва никое от нещата по документите..аз също имам немски сертификат и немски в дипломата, но не мисля, че нещо ме грее..иначе, ако решиш да пращаш, никой не може да те спре..

пс. от софия ли си? къде ще записваш френския?
da ot Sofia sam. ami da ti kaja oshte se cyda. Pocti biah sigurna da se zapisha v ICS-to i vidiah ce tam zapocva ot 10april (poluintenziven) i svarshva na 6 july....no mi se struva dosta dalgo...no predpolagam ce si zaslujava....ami ti?
Заключено