Ванкувър - от летището до Ню Уестминстър
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
Ванкувър - от летището до Ню Уестминстър
здравейте друзя на западния бряг...
бихте ли ми казали дали е по ефтино да се вземе такси от летището до ню уестминстър или е по ефтино да се вземе еърпорт лимо?
бихте ли ми казали дали е по ефтино да се вземе такси от летището до ню уестминстър или е по ефтино да се вземе еърпорт лимо?
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
- MrGeek
- Путлер Капут
Re: Ванкувър - от летището до Ню Уестминстър
Коле, миналата година един ван ми излезе $50 заедно с бакшиша от летището до Норт Ван. До Ню Уест трябва да дойде доста по-тънко. За лимотата не знам.KolioBalkanski написа:здравейте друзя на западния бряг...
Кога пристигаш? Ако не съм на работа мога и аз да дойда да те взема от летището.

- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
- MrGeek
- Путлер Капут
А тези от Platinum Limousine са още по-евтини: $65/час за стреч кар. 

- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
Брей, Кольо отворил тема точно като за мен
Та кажете, скъпи ванкувърци, има ли обществен транспорт от летището до центъра, че другия месец ще ми се наложи да оцелявам и във Вънкувър
За разни лимота не ми се мисли
Също така много се надявам да направим една форумна среща при вас, ама хайде подробностите за това по-късно 

За разни лимота не ми се мисли

- MrGeek
- Путлер Капут
Абе има доста автобуси (доколкото знам N10 отива директно в Downtown), но никога не съм ги ползвал. Ако пристигаш, когато не съм на работа, няма никакъв проблем да те взема от летището.survivor написа:Брей, Кольо отворил тема точно като за менТа кажете, скъпи ванкувърци, има ли обществен транспорт от летището до центъра, че другия месец ще ми се наложи да оцелявам и във Вънкувър
![]()
За разни лимота не ми се мислиСъщо така много се надявам да направим една форумна среща при вас, ама хайде подробностите за това по-късно

МрГийк, трогната съм! Аз пристигам в работен ден по обяд така че няма да стане, но наистина много бих се радвала да се възползвам от шанса че съм там и да се запозная с вас. Само малко ме притеснява че програмата ми е много натоварена и не мога да съм много гъвкава с времето, ама все ще се измисли нещоMrGeek написа:
Абе има доста автобуси (доколкото знам N10 отива директно в Downtown), но никога не съм ги ползвал. Ако пристигаш, когато не съм на работа, няма никакъв проблем да те взема от летището.![]()

А номерът на автобуса който отива до центъра сега си го записвам, благодаря!