Ванкувър - от летището до Ню Уестминстър

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Ванкувър - от летището до Ню Уестминстър

Мнение от KolioBalkanski »

здравейте друзя на западния бряг...
бихте ли ми казали дали е по ефтино да се вземе такси от летището до ню уестминстър или е по ефтино да се вземе еърпорт лимо?
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Re: Ванкувър - от летището до Ню Уестминстър

Мнение от MrGeek »

KolioBalkanski написа:здравейте друзя на западния бряг...
бихте ли ми казали дали е по ефтино да се вземе такси от летището до ню уестминстър или е по ефтино да се вземе еърпорт лимо?
Коле, миналата година един ван ми излезе $50 заедно с бакшиша от летището до Норт Ван. До Ню Уест трябва да дойде доста по-тънко. За лимотата не знам.
Кога пристигаш? Ако не съм на работа мога и аз да дойда да те взема от летището. ;)
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

не съм аз,
пристига един много по голям компютърен гийк от мен ;-)
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Коле, тези момчета от Star Limousine Service взимат $75 за час разходка с това нещо:

Изображение
Изображение
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

А тези от Platinum Limousine са още по-евтини: $65/час за стреч кар. ;)
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

абе то има едни дето не са стреч а са си седани ама не са таксиметраджии
мерси че се отзова
survivor

Мнение от survivor »

Брей, Кольо отворил тема точно като за мен :D Та кажете, скъпи ванкувърци, има ли обществен транспорт от летището до центъра, че другия месец ще ми се наложи да оцелявам и във Вънкувър :lol:
За разни лимота не ми се мисли :oops: Също така много се надявам да направим една форумна среща при вас, ама хайде подробностите за това по-късно :D
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

survivor написа:Брей, Кольо отворил тема точно като за мен :D Та кажете, скъпи ванкувърци, има ли обществен транспорт от летището до центъра, че другия месец ще ми се наложи да оцелявам и във Вънкувър :lol:
За разни лимота не ми се мисли :oops: Също така много се надявам да направим една форумна среща при вас, ама хайде подробностите за това по-късно :D
Абе има доста автобуси (доколкото знам N10 отива директно в Downtown), но никога не съм ги ползвал. Ако пристигаш, когато не съм на работа, няма никакъв проблем да те взема от летището. ;) :beer:
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

ама на тия телевизора ми изглежда черно-бял :D
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
survivor

Мнение от survivor »

MrGeek написа:
Абе има доста автобуси (доколкото знам N10 отива директно в Downtown), но никога не съм ги ползвал. Ако пристигаш, когато не съм на работа, няма никакъв проблем да те взема от летището. ;) :beer:
МрГийк, трогната съм! Аз пристигам в работен ден по обяд така че няма да стане, но наистина много бих се радвала да се възползвам от шанса че съм там и да се запозная с вас. Само малко ме притеснява че програмата ми е много натоварена и не мога да съм много гъвкава с времето, ама все ще се измисли нещо :P
А номерът на автобуса който отива до центъра сега си го записвам, благодаря!
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

Интересно?!
Кой ли ще ме прибере от летището като реча да се завърна при моите приятели от Ванкувър???
А това може да се случи скоро.
Сърпраааааааааааааааайз!
Док...........
TROUBLEMAKER
Аватар
Ivet
Обратна връзка:

Мнение от Ivet »

Док, ако ще ги сърпрайзваш как да те приберат, а? :lol: Баба Ванга, нали знаеш.... :D
Let it go...
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

Ivet написа:Док, ако ще ги сърпрайзваш как да те приберат, а? :lol: Баба Ванга, нали знаеш.... :D
Е.......аз ще им звънна преди това но ще е тайна щот имам сметчици за уреждане в тва градче.
Конфиденциални!
Даааааааа.
Помня все още много неща!
Док..........
TROUBLEMAKER
Аватар
Ivet
Обратна връзка:

Мнение от Ivet »

Я не се занимавай с глупости и я забрави оная фуста, че само ще си дообъркаш живота! А тайна, споделен във форума много бързо става обществена. :wink:
Let it go...
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Doktora написа:Е.......аз ще им звънна преди това но ще е тайна щот имам сметчици за уреждане в тва градче.
Конфиденциални!
Даааааааа.
Помня все още много неща!
Док..........
Док, гледай да кацаш събота или неделя. Така няма да има проблем да се видим още на летището. Абе ти сериозно ли? ;) :beer: :beer:
Заключено