малко в стил веселин маринов по бтв
малко в стил веселин маринов по бтв
миналата седмица по бтв имаше интервю с един който написал книга-портрет на българския имигрант. та според него имигранта е нещастен и духовно опустошен човек. лелеле и аз след 20 дена духовно ще се опустоша.......
Сашо, аз само мога да допълня- с какъвто се събереш, такъв ставаш. В смисъл че ако си търсил духовно опустошени имигранти- никакъв проблем. Да кажеш че имигрантите са еди- какви-си е все едно да кажеш човечеството е лошо...ега ти простотията. Човека написал книга и сега си търси копувачи...дано намери. А на тебе ти пожелавам лек полет и дано никога не се сбълскваш с ичигрантите от книгата на господина /защото наистина ги има/
Сашо, аз само мога да допълня- с какъвто се събереш, такъв ставаш. В смисъл че ако си търсил духовно опустошени имигранти- никакъв проблем. Да кажеш че имигрантите са еди- какви-си е все едно да кажеш човечеството е лошо...ега ти простотията. Човека написал книга и сега си търси копувачи...дано намери. А на тебе ти пожелавам лек полет и дано никога не се сбълскваш с ичигрантите от книгата на господина /защото наистина ги има/
Re: малко в стил веселин маринов по бтв
...
Последно промяна от Botzo на Пон Дек 05, 2005 8:57 pm, променено общо 1 път.
Re: малко в стил веселин маринов по бтв
Леле,Сашо,само 20 дена ли останаха?sasho71 написа:миналата седмица по бтв имаше интервю с един който написал книга-портрет на българския имигрант. та според него имигранта е нещастен и духовно опустошен човек. лелеле и аз след 20 дена духовно ще се опустоша.......

Ohoo, Sashe, samo dvayset dni li ostanaha be man? Bravos! Oshte li smyatate da idvate v nashiya krasiv grad?
Ako e taka, prati edin ls!Mejdu drugoto, taya ili drugata sedmica pochvam pochasovo v edna organizaciya za podpomagane na imigranti pri namirane na jilishte, taka che you are very welcome v Aucceuil Parrainage Outaouais- 124, rue Ste Jeanne D'Arc, Gatineau, QC. A, tiya deto si govoryat izcepki ne im obrshtay vnimanie, svyat shork, hora vsyakakvi, nali znaesh! Ya, skivay men, ot edna godina i edna sedmica sam tuk, a oshte sam svej kato krastavica za tarator. 

Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид
Горд канадски гражданин в Мадрид

Depresiya!
Ей кака da si govorish s men 4e te ostavih mnogo depresirana v tazi depresarska kanada i nikoj ne si govoreshe s tebe i ti beshe mnogo mnogo depresirana. Da fnimafash!!! Aj sys zdravi!!!:)
Mdaaa. Babite metsi v Canada sa tajni, shtoto niamalo drugi babi metsi...a v BG-ia sa veseli shtoto tam se sviri gotino horo i mogat da drusnat kalki...
Toia naistna ne e v chas. Toidokolkoto imam spomeni pee taka che moje da ti vgorchi meda i bez da si v Canada. Neka si misliat kakvoto iskat...vajnoto e blizkite ni da ne mu se vrazvat, che shte vzema da go sadia za moralen tormoz...
Toia naistna ne e v chas. Toidokolkoto imam spomeni pee taka che moje da ti vgorchi meda i bez da si v Canada. Neka si misliat kakvoto iskat...vajnoto e blizkite ni da ne mu se vrazvat, che shte vzema da go sadia za moralen tormoz...