малко в стил веселин маринов по бтв

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

малко в стил веселин маринов по бтв

Мнение от sasho71 »

миналата седмица по бтв имаше интервю с един който написал книга-портрет на българския имигрант. та според него имигранта е нещастен и духовно опустошен човек. лелеле и аз след 20 дена духовно ще се опустоша.......
Plamen

Мнение от Plamen »

Сашо, аз само мога да допълня- с какъвто се събереш, такъв ставаш. В смисъл че ако си търсил духовно опустошени имигранти- никакъв проблем. Да кажеш че имигрантите са еди- какви-си е все едно да кажеш човечеството е лошо...ега ти простотията. Човека написал книга и сега си търси копувачи...дано намери. А на тебе ти пожелавам лек полет и дано никога не се сбълскваш с ичигрантите от книгата на господина /защото наистина ги има/
Plamen

Мнение от Plamen »

Сашо, аз само мога да допълня- с какъвто се събереш, такъв ставаш. В смисъл че ако си търсил духовно опустошени имигранти- никакъв проблем. Да кажеш че имигрантите са еди- какви-си е все едно да кажеш човечеството е лошо...ега ти простотията. Човека написал книга и сега си търси копувачи...дано намери. А на тебе ти пожелавам лек полет и дано никога не се сбълскваш с ичигрантите от книгата на господина /защото наистина ги има/
Аватар
Sven
Обратна връзка:

Мнение от Sven »

...като няма риба и боба е леща! :shock: :beer: :D
Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.
Botzo

Re: малко в стил веселин маринов по бтв

Мнение от Botzo »

...
Последно промяна от Botzo на Пон Дек 05, 2005 8:57 pm, променено общо 1 път.
Joy

Re: малко в стил веселин маринов по бтв

Мнение от Joy »

sasho71 написа:миналата седмица по бтв имаше интервю с един който написал книга-портрет на българския имигрант. та според него имигранта е нещастен и духовно опустошен човек. лелеле и аз след 20 дена духовно ще се опустоша.......
Леле,Сашо,само 20 дена ли останаха? :D С какво нетърпение те чакам само! 8)
Аватар
shnorhela
Лисодав
Обратна връзка:

Мнение от shnorhela »

Абе Сашо ти откъде си? Защото познавам един Сашо от стария форум под ника Крок пак 71 набор, той мина интервюто и нещо се ската. Ако си същия свиркай :) .
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Ohoo, Sashe, samo dvayset dni li ostanaha be man? Bravos! Oshte li smyatate da idvate v nashiya krasiv grad? :lol: Ako e taka, prati edin ls!Mejdu drugoto, taya ili drugata sedmica pochvam pochasovo v edna organizaciya za podpomagane na imigranti pri namirane na jilishte, taka che you are very welcome v Aucceuil Parrainage Outaouais- 124, rue Ste Jeanne D'Arc, Gatineau, QC. A, tiya deto si govoryat izcepki ne im obrshtay vnimanie, svyat shork, hora vsyakakvi, nali znaesh! Ya, skivay men, ot edna godina i edna sedmica sam tuk, a oshte sam svej kato krastavica za tarator. :lol:
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Аватар
sofiya
Обратна връзка:

Мнение от sofiya »

ei,aman veche ot takiva kato tozi psihar i onia psevdo-pevec Marinov ! :evil: maika mi mi podpalva telefona i icqto da mi obiasniava kolko sam depresirana i da sam si govorela s neia, shtoto niamalo s koi drug, poneje v canada horata niamali priateli !!!
Аватар
balbi

Depresiya!

Мнение от balbi »

Ей кака da si govorish s men 4e te ostavih mnogo depresirana v tazi depresarska kanada i nikoj ne si govoreshe s tebe i ti beshe mnogo mnogo depresirana. Da fnimafash!!! Aj sys zdravi!!!:)
Аватар
sofiya
Обратна връзка:

Мнение от sofiya »

tochno taka, Balbi, idvai si, i ti, i sestra ti, i jenata dovedi,che nal'ti kazvam - niama, ei na - sama si govoria, i sam mnoooogo depresirana, neshtastna i duhovno opustoshena.... ;)) hahahhaah :lol: :lol:
MechoPuh

Мнение от MechoPuh »

Mdaaa. Babite metsi v Canada sa tajni, shtoto niamalo drugi babi metsi...a v BG-ia sa veseli shtoto tam se sviri gotino horo i mogat da drusnat kalki...
Toia naistna ne e v chas. Toidokolkoto imam spomeni pee taka che moje da ti vgorchi meda i bez da si v Canada. Neka si misliat kakvoto iskat...vajnoto e blizkite ni da ne mu se vrazvat, che shte vzema da go sadia za moralen tormoz... :roll:
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

там е работата че близките много се връзват- майка веднага дига кръвно като някой умник се изкаже така....
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

еее JOY :lol:
и мен някой да ме чака с нетърпение в канадата! тъкмо ще те черпя един ресторант/да не е много скъп еййй!/ и да ми разкажеш как да стана виден монреалски лекар! кво да се прави, тази фикс идея не ме напуска нито за миг.....
Ivailo Dimitrov

Мнение от Ivailo Dimitrov »

:D
Последно промяна от Ivailo Dimitrov на Пон Окт 25, 2004 9:53 pm, променено общо 1 път.
Заключено