Изявление на Харпър

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
lilava

Изявление на Харпър

Мнение от lilava »

beckythomas9

Re: Изявление на Харпър

Мнение от beckythomas9 »

Доколкото зная, само една медия в Канада е публикувала карикатурите, така че да се говори за "канадската преса" е пресилено. Дори в момента по СВС1 върви дискусия по въпроса (около 9 сутринта).
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Re: Изявление на Харпър

Мнение от KolioBalkanski »

beckythomas9 написа:
Доколкото зная, само една медия в Канада е публикувала карикатурите, така че да се говори за "канадската преса" е пресилено. Дори в момента по СВС1 върви дискусия по въпроса (около 9 сутринта).
и аз го слушах
не е ли интересно как си би си (държавна корпорация)все защитава лявите?
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Голямата работа ,едни карикатури. Тия са много зле,аз ако имах вестник щях да ги публикувам всичките + допълнително.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Аватар
myha

Мнение от myha »

Stiga glyposti Ira ,arabite sa fanatici samo tova chakat da atakyvat i kanada s kamikadzeta ,onia v canada da si malchat,a koito iska da gi vide da mi pishe imam gi:)
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
Аватар
c200

Мнение от c200 »

хе-хе, оня издател от Алберта го слушах онази вечер по радиото, голяма капия беше.
Каза на журналята от СВС нещо от сорта

"Разбирам една частна медия да се притеснява от карикатурите, защото ако ги публикува ще трябва да направи разходи за охрана, пък и може да загуби абонати-несъгласни с рисунките. Ама не разбирам вие като сте на държавна ясла, защо се страхувате да говорите даже за тях.:)"

И още -
"Аз спазвам законите на кралица Елизабет, а не шериата :)"

иначе ми дреме на гъза и за феновете на карикатурите и за тия дето не ги щат.
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Че то и аз не съм фен на карикатурите, честно не ми се сториха нещо особенно смешни ни пък обидни,а и шумът около тях е малко пресилен от медиите, то иначе протестите не са кой знае колко -300 човека тук,400 там,мaх. 1000 ,че това протести ли са ,а и 90 % от протестиращите нада ли някога са ги виждали въпросните карикатури. Всичко прилича на търсене на сензации. Пък и тоя Харпар за какво прави изказвания,въобще не разбирам,за мен се прави на интересен.
Абе Харпер не ви ли мяза на консомолец ?
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
beckythomas9

Мнение от beckythomas9 »

IRA написа:Че то и аз не съм фен на карикатурите, честно не ми се сториха нещо особенно смешни ни пък обидни,а и шумът около тях е малко пресилен от медиите, то иначе протестите не са кой знае колко -300 човека тук,400 там,мaх. 1000 ,че това протести ли са ,а и 90 % от протестиращите нада ли някога са ги виждали въпросните карикатури. Всичко прилича на търсене на сензации. Пък и тоя Харпар за какво прави изказвания,въобще не разбирам,за мен се прави на интересен.
Абе Харпер не ви ли мяза на консомолец ?
Не зная дали изгарянето на посолства също минава в графата "не е кой знае какво", но доколкото следя пресата става въпрос за сериозни проблеми в мюсюлманския, най-вече арабския свят във връзка с карикатурите. Това, че не са ги виждали е ясно! Освен всичко друго, оригинално са били публикувани през септември, а проблемите възникват едва сега, т.е. явно е, че става въпрос за политика.
Харпър вероятно е направил изказването си поради притеснения за съдбата на канадските войници в Афганистан.
joro

Мнение от joro »

Изображение
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
ts

Мнение от ts »

Положението не е толкова розово: Махмуд Ахмадинеджад: Ядреният пророк
http://www.mediatimesreview.com/februar ... Mahmud.php
Заключено