Изявление на Харпър
-
Re: Изявление на Харпър
Доколкото зная, само една медия в Канада е публикувала карикатурите, така че да се говори за "канадската преса" е пресилено. Дори в момента по СВС1 върви дискусия по въпроса (около 9 сутринта).lilava написа:http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=845744
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
Re: Изявление на Харпър
и аз го слушахbeckythomas9 написа:Доколкото зная, само една медия в Канада е публикувала карикатурите, така че да се говори за "канадската преса" е пресилено. Дори в момента по СВС1 върви дискусия по въпроса (около 9 сутринта).lilava написа:http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=845744
не е ли интересно как си би си (държавна корпорация)все защитава лявите?
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Stiga glyposti Ira ,arabite sa fanatici samo tova chakat da atakyvat i kanada s kamikadzeta ,onia v canada da si malchat,a koito iska da gi vide da mi pishe imam gi:)
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
хе-хе, оня издател от Алберта го слушах онази вечер по радиото, голяма капия беше.
Каза на журналята от СВС нещо от сорта
"Разбирам една частна медия да се притеснява от карикатурите, защото ако ги публикува ще трябва да направи разходи за охрана, пък и може да загуби абонати-несъгласни с рисунките. Ама не разбирам вие като сте на държавна ясла, защо се страхувате да говорите даже за тях.
"
И още -
"Аз спазвам законите на кралица Елизабет, а не шериата
"
иначе ми дреме на гъза и за феновете на карикатурите и за тия дето не ги щат.
Каза на журналята от СВС нещо от сорта
"Разбирам една частна медия да се притеснява от карикатурите, защото ако ги публикува ще трябва да направи разходи за охрана, пък и може да загуби абонати-несъгласни с рисунките. Ама не разбирам вие като сте на държавна ясла, защо се страхувате да говорите даже за тях.

И още -
"Аз спазвам законите на кралица Елизабет, а не шериата

иначе ми дреме на гъза и за феновете на карикатурите и за тия дето не ги щат.
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
Че то и аз не съм фен на карикатурите, честно не ми се сториха нещо особенно смешни ни пък обидни,а и шумът около тях е малко пресилен от медиите, то иначе протестите не са кой знае колко -300 човека тук,400 там,мaх. 1000 ,че това протести ли са ,а и 90 % от протестиращите нада ли някога са ги виждали въпросните карикатури. Всичко прилича на търсене на сензации. Пък и тоя Харпар за какво прави изказвания,въобще не разбирам,за мен се прави на интересен.
Абе Харпер не ви ли мяза на консомолец ?
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
-
Не зная дали изгарянето на посолства също минава в графата "не е кой знае какво", но доколкото следя пресата става въпрос за сериозни проблеми в мюсюлманския, най-вече арабския свят във връзка с карикатурите. Това, че не са ги виждали е ясно! Освен всичко друго, оригинално са били публикувани през септември, а проблемите възникват едва сега, т.е. явно е, че става въпрос за политика.IRA написа:Че то и аз не съм фен на карикатурите, честно не ми се сториха нещо особенно смешни ни пък обидни,а и шумът около тях е малко пресилен от медиите, то иначе протестите не са кой знае колко -300 човека тук,400 там,мaх. 1000 ,че това протести ли са ,а и 90 % от протестиращите нада ли някога са ги виждали въпросните карикатури. Всичко прилича на търсене на сензации. Пък и тоя Харпар за какво прави изказвания,въобще не разбирам,за мен се прави на интересен.
Харпър вероятно е направил изказването си поради притеснения за съдбата на канадските войници в Афганистан.
Положението не е толкова розово: Махмуд Ахмадинеджад: Ядреният пророк
http://www.mediatimesreview.com/februar ... Mahmud.php
http://www.mediatimesreview.com/februar ... Mahmud.php