BG lekari v Canada
BG lekari v Canada
siguren sam, che tazi tema veche e raziskvana tuk, no vse pak: ima li sred vas, jiveeshtite v Canada, ili poznavate li bulgarski lekari, uspieli da minat prez procedurata za licenzirane na med. diploma v Canada i vzeli specialnost? Blagodaria za vsiaka informaziya!
Re: BG lekari v Canada
Има ама нещо темата явно е секретна и никой нищо не казва.SM написа:siguren sam, che tazi tema veche e raziskvana tuk, no vse pak: ima li sred vas, jiveeshtite v Canada, ili poznavate li bulgarski lekari, uspieli da minat prez procedurata za licenzirane na med. diploma v Canada i vzeli specialnost? Blagodaria za vsiaka informaziya!
Също като в БГ.
Не се учудвате,нали?
Док.......
TROUBLEMAKER
Има приятели на близкинаши приятели, но гарантирам, 4е информацията е сигурна. В British Columbia знам, 4е позволяват на лекари (и хуманна, и ветеринарна медицина) да практикуват "под надзор" в продължение на 1 год., да се дожат, 4е си разбират от работата, и след това им се признава дипломата и им се позволява да практикуват медицина.
Тук, в Квебек, няма такова нещо, у4и се отна4ало, карат се стажове и т.н., трябва да си 4лен на ордера на лекарите, да издържиш изпита им и да си плащаш4ленския внос, да говориш перфектно френски (изпита е на френски) И английски, и това е минимумът, за да практикуваш медицина в Квебек. Ина4е тук имам познати лекари, и те у4ат - по-рядко медицина, по-4есто за медицински сестри, лаборанти и т.н., 4е е по-лесно и кратко, а пак е търсено.
Толкова знам по върпоса, дано да е от полза!
Тук, в Квебек, няма такова нещо, у4и се отна4ало, карат се стажове и т.н., трябва да си 4лен на ордера на лекарите, да издържиш изпита им и да си плащаш4ленския внос, да говориш перфектно френски (изпита е на френски) И английски, и това е минимумът, за да практикуваш медицина в Квебек. Ина4е тук имам познати лекари, и те у4ат - по-рядко медицина, по-4есто за медицински сестри, лаборанти и т.н., 4е е по-лесно и кратко, а пак е търсено.
Blagodaria ti, Pepin!Dali moje da se poluchi chrez teb konkretna informaziya za BC???pepin написа:Има приятели на близкинаши приятели, но гарантирам, 4е информацията е сигурна. В British Columbia знам, 4е позволяват на лекари (и хуманна, и ветеринарна медицина) да практикуват "под надзор" в продължение на 1 год., да се дожат, 4е си разбират от работата, и след това им се признава дипломата и им се позволява да практикуват медицина.
Za sujalenie tova e koeto znam sus sigurnost , 6te se opitam da porazpitam tezi na6i prijateli , koito durjat vruzka s tjah i ako razbera o6te ne6to 6te go publikuvam v temata. Mojat savet e za konkretna informacija pusni nova tema s vuprosi kum bulgarite v BC , vse njakoj 6te znae ne6to po vuprosa. Drugija na4in e izpolzvaj google za da nameri6 oficialni sajtove s informacija a tretija variant e pi6i directno do ministerstvoto na zdraveopazvaneto na BC (moje6 da nameri6 sajta im pak 4res google) i gi pomoli da ti pratjat inforacija
uspeh
uspeh
-
- Обратна връзка:
Познавам двама. Единия е по програмата за приемане на лекари от английско говоряща страна ( изискването е да си работил като лекар поне една година в английскоговоряща страна, но пак държиш изпити) а другия си взе изпитите и си намери резидентура ( отне и около 4 години).
Има и други които си учат и си вземат изпитите, но са по-отскоро тук.
ei...!
Dali sluchaino niamash koordinati, za da moga da i pratia e-mail. Tova s residenturata me interesuva? Da znaesh sluchaino kakva specialnost? Mnogo blagodaria predvaritelno!VenV написа:Познавам двама. Единия е по програмата за приемане на лекари от английско говоряща страна ( изискването е да си работил като лекар поне една година в английскоговоряща страна, но пак държиш изпити) а другия си взе изпитите и си намери резидентура ( отне и около 4 години).
Как по-точно гарантираш, че тази информация е сигурна? Според мен, единственият начин е да посочиш някакъв официален източник ... Познавам лично доста български доктори във Ванкувър (включително и двамата лицензирани за които пише VenV). Коментирал съм със всички от тях въпроса за лицензирането им в Канада, но досега не съм чувал за варианта който споменаваш. Много ще се радвам, ако в него има нещо вярно, но силно подозирам, че информацията ти е минала през поне няколко чифта уши и е силно изкривена.pepin написа: Има приятели на близкинаши приятели, но гарантирам, 4е информацията е сигурна. В British Columbia знам, 4е позволяват на лекари (и хуманна, и ветеринарна медицина) да практикуват "под надзор" в продължение на 1 год., да се дожат, 4е си разбират от работата, и след това им се признава дипломата и им се позволява да практикуват медицина...
Obey gravity ... It's the law!
A informacia za tezi lekari...ili koordinati imash li? Mojesh li da razpitash tiah kak e minala prozedurata im po licenzirane? Predvaritelno blagodaria!VanBC написа:Как по-точно гарантираш, че тази информация е сигурна? Според мен, единственият начин е да посочиш някакъв официален източник ... Познавам лично доста български доктори във Ванкувър (включително и двамата лицензирани за които пише VenV). Коментирал съм със всички от тях въпроса за лицензирането им в Канада, но досега не съм чувал за варианта който споменаваш. Много ще се радвам, ако в него има нещо вярно, но силно подозирам, че информацията ти е минала през поне няколко чифта уши и е силно изкривена.pepin написа: Има приятели на близкинаши приятели, но гарантирам, 4е информацията е сигурна. В British Columbia знам, 4е позволяват на лекари (и хуманна, и ветеринарна медицина) да практикуват "под надзор" в продължение на 1 год., да се дожат, 4е си разбират от работата, и след това им се признава дипломата и им се позволява да практикуват медицина...
-
- Обратна връзка:
Не влизам толкова често във форумите, така че, съжалявам за закъснението с което се обаждам. Ако някой се интересува от БГ лекари тук, е по-добре да пусне ЛС на отговорилите, защото едва ли
някой ще даде лична информация за себе си, или познатите си в интернет, а ако го направи, аз лично не бих му се доверявала твърде.
някой ще даде лична информация за себе си, или познатите си в интернет, а ако го направи, аз лично не бих му се доверявала твърде.
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Re: BG lekari v Canada
SM = Sashko Mihailov?SM написа:siguren sam, che tazi tema veche e raziskvana tuk, no vse pak: ima li sred vas, jiveeshtite v Canada, ili poznavate li bulgarski lekari, uspieli da minat prez procedurata za licenzirane na med. diploma v Canada i vzeli specialnost? Blagodaria za vsiaka informaziya!
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!