Да, 15 дни след направените медицински трябва да звъннете в МОМ, за да ви кажат дали медицинските ви са одобрени от Букурещ, т.е. дали имате ОК или има някакъв проблем.kevin написа:Това от МОМ ли се разбира?
За поканите за визи
-
- Обратна връзка:
Е.......най накрая и ние писахме писмо до Букурещ ! Отговориха ни в събота , на 04 февруари :
Bonjour
Nous vous avons faire parvenir une lettre le 18 janvier demandant vos passeports.
Section de l'immigration
Ambassade du Canada
Bucarest, Roumanie
Обаче ..още го няма ????????
Bonjour
Nous vous avons faire parvenir une lettre le 18 janvier demandant vos passeports.
Section de l'immigration
Ambassade du Canada
Bucarest, Roumanie
Всеки прави , каквото може !
Ами, хич не чакай писмото. Плащай таксата за визите, купувай си плик, сложи в него 4 снимки за всеки кандидат (за всеки случай), паспортите и бележката за платена такса, а на самия плик залепи баркодовете и (за това не съм сигурен) пиши име и адрес. Снимките трябва да са надписани отзад с трите имена, ръст и цвят на очите. Паспортите трябва да имат валидност поне една година... Това пликче го носиш на куриера и... към посолството.vnenovbg написа:Е.......най накрая и ние писахме писмо до Букурещ ! Отговориха ни в събота , на 04 февруари :
Bonjour
Section de l'immigration
Ambassade du Canada
Bucarest, Roumanie

Напълно съм съгласен. Или ги помоли да ти пратят поканата по е-мейл или директно следвай горните инструкции:)ts написа:Ами, хич не чакай писмото. Плащай таксата за визите, купувай си плик, сложи в него 4 снимки за всеки кандидат (за всеки случай), паспортите и бележката за платена такса, а на самия плик залепи баркодовете и (за това не съм сигурен) пиши име и адрес. Снимките трябва да са надписани отзад с трите имена, ръст и цвят на очите. Паспортите трябва да имат валидност поне една година... Това пликче го носиш на куриера и... към посолството.vnenovbg написа:Е.......най накрая и ние писахме писмо до Букурещ ! Отговориха ни в събота , на 04 февруари :
Bonjour
Section de l'immigration
Ambassade du Canada
Bucarest, Roumanie
Писмо от Румъния до БГ не може да се бави повече от 10 работни дни, ако ще и да живееш в Горно нанадолнище:)
И аз като им писах онзи ден е-мейл ми казаха,че са пратили поканата.Ако и утре не дойде, действам инициативно:)
т.е. по горния план.
да се похваля и аз
- писмото за визи пристигна снощи (8-ми) като при мен също е пратено на светлия празник 2.2.2006
Четейки текста имам 3 въпроса:
1) Таксата за плащане на 2 различни места е написана като различни цифри (явно едното е печатна грешка). Та въпроса е каква е сума, която трябва да платя в Union Bank - 820 CAD или $820 (видях и $820 и 975CAD)?
2) В банката знаят ли сметката защото в документите никъде не е написна?
3) На нас не ни искат снимки, но ни птат за височина и цвят на очите. Предполагам че е ок ако изпратя данните написани на един лист хартия. Някой да е подходил така?
благодаря ви

1) Таксата за плащане на 2 различни места е написана като различни цифри (явно едното е печатна грешка). Та въпроса е каква е сума, която трябва да платя в Union Bank - 820 CAD или $820 (видях и $820 и 975CAD)?
3) На нас не ни искат снимки, но ни птат за височина и цвят на очите. Предполагам че е ок ако изпратя данните написани на един лист хартия. Някой да е подходил така?
благодаря ви
1.Таксата е 820 USD на човекivan1901 написа:да се похваля и аз- писмото за визи пристигна снощи (8-ми) като при мен също е пратено на светлия празник 2.2.2006
благодаря ви
2.В банката знаят сметката. Праща се оригинала на вносната бележка от банката.
3.Ние постъпихме така: На един обикновен лист горе залепихме един баркод и под баркода написахме име и фамилия на водещия, и под това ръст, цвят на очите и дата на раждане на водещия. Под това написахме същите данни и за придружаващия.
Праща се също и копие от поканата за визи.
Успех и скорошно получаване на визите.