Въпрос
Въпрос
Здравейте на всички!
Пред мен са документите за Квебек. на едно място пише, че цитирам: "Original transcripts of all degrees must be submitted in university-sealed envelopes".
Някой изпълнил ли е това условие?
Поздрави
Пред мен са документите за Квебек. на едно място пише, че цитирам: "Original transcripts of all degrees must be submitted in university-sealed envelopes".
Някой изпълнил ли е това условие?
Поздрави
Отговор
Здравей, това са оргинални копия на дипломите за завършено образование - подробна академична оценка . Аз съм си намерила фирма за подпълване на документите , за преводите и легализацията.Трябва да си много сигурна във всичко за да подпълваш сама,
1. Искам да разбера къде точно го пише това
Такива неща съм виждал при кандидатстване в университети.
2. Академична справка не ви е нужна, ако към дипломата имате приложение, в което са описани всички предмети, които сте учили заедно със съответния хорариум. Такива са всички дипломи от години /не знам точно колко/.
3. Ако не можете да си попълните документите сами, тогава не знам как ще се оправяте на интервюто..... или в Кан...
Успех
Такова нещо аз за процедурата за Кебек НЕ СЪМ ВИЖДАЛ."Original transcripts of all degrees must be submitted in university-sealed envelopes"
Такива неща съм виждал при кандидатстване в университети.
2. Академична справка не ви е нужна, ако към дипломата имате приложение, в което са описани всички предмети, които сте учили заедно със съответния хорариум. Такива са всички дипломи от години /не знам точно колко/.
3. Ако не можете да си попълните документите сами, тогава не знам как ще се оправяте на интервюто..... или в Кан...
Успех
Re: Отговор
Njama nushda ot legalizacija! Tova si go pishe i vav foruma. "Svetnete" za tova firmata, kojato vi obrabotva dokumentite, za da vi spesti pone tozi razhod. A naj-dobre se otkashete ot neja, ako vse oshte e vazmoshno. Oshte vednash shte kasha da si napravite truda da chetete vnimatelno foruma. Informiranostta vi shte vi spesti mnogo greshki, koito firmite ush sluchajno dopuskat!svilena написа:Здравей, това са оргинални копия на дипломите за завършено образование - подробна академична оценка . Аз съм си намерила фирма за подпълване на документите , за преводите и легализацията.Трябва да си много сигурна във всичко за да подпълваш сама,
ts е абсолютно прав. Тук може да се намери абсолютно всякаква информация, и то само като се натисне едно копче - http://www.bgcanada.com/pforum/search.php