Застрахователна компания за автомобили?
- hankroum
- Обратна връзка:
Застрахователна компания за автомобили?
Бихте ли ми дали телефонни номера на застрахователни компании на автомобили, защото една компания така ме закла че още ме боли ухото, от сумата която чух!!!
Нов шофъор съм тук (10 години в БГ) ама не искам да давам 90 долара на месец за едностранна - луда работа. Как е мислят тия компании.
Благодаря Предварително!!!
Нов шофъор съм тук (10 години в БГ) ама не искам да давам 90 долара на месец за едностранна - луда работа. Как е мислят тия компании.
АЗ СЕ ГОРДЕЯ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
BelAir Direct.
(514) 270-9111
Провери и в сайта им в Нета, ако чрез него си направиш застраховка, ти дават 100$ отстъпка.
(514) 270-9111
Провери и в сайта им в Нета, ако чрез него си направиш застраховка, ти дават 100$ отстъпка.

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
- hullboy
- Изгонен от форума
Zastrahovka
Zdrasti
Ako si v Ontario ja vzimai tova e dobra tsena za nov ( v Canada ) sofjor
Hullboy
Ako si v Ontario ja vzimai tova e dobra tsena za nov ( v Canada ) sofjor
Hullboy
Az sam kam bank National. Shofiram ot pove4e ot edna godina, no sobstvenna kola si kupix predi 4 meseca. Zastraxovkata mi e 22 dolara na mesec. Ako si nov shofior(ka) cenite sa po visoki. No vse pak e razli4no. Popitai. Prerovil sam mnogo kompanii, no nai-dobra oferta polu4ix tuk. Kasmet!
Pravi tova koeto neiskash da ti napraviat!
да но аз не проверих в NBC първия път а онези изроди от Дежарден ми предлижиха за втората година намаление от 4 долара месечно на 80 които плащах през първата година - в BNC офертата е 32 и двете цени са с кражба на колата.Таратор написа:Сигурно си прав, първата година е зора, Пумпи.poumpy написа:така бях и аз първата година ц Desjardin, а на втората BNC ми намали преmията с повече от 60 %Таратор написа:Отваряш жълтите страници и почваш да звъниш наред докато разбереш, че Дежарден ти дават най-изгодната цена.
Re: Застрахователна компания за автомобили?
pointeresuvai se kolko e zastrahovkata v Ontario za nov shofior i tazi zastrahovka shte ti se vidi prikazkahankroum написа:Бихте ли ми дали телефонни номера на застрахователни компании на автомобили, защото една компания така ме закла че още ме боли ухото, от сумата която чух!!!
THE LAST LINE OF DEFENSE