Застрахователна компания за автомобили?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Аватар
hankroum
Обратна връзка:

Застрахователна компания за автомобили?

Мнение от hankroum »

Бихте ли ми дали телефонни номера на застрахователни компании на автомобили, защото една компания така ме закла че още ме боли ухото, от сумата която чух!!!
Нов шофъор съм тук (10 години в БГ) ама не искам да давам 90 долара на месец за едностранна - луда работа. Как е мислят тия компании.

Благодаря Предварително!!!
АЗ СЕ ГОРДЕЯ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

BelAir Direct.
(514) 270-9111
Провери и в сайта им в Нета, ако чрез него си направиш застраховка, ти дават 100$ отстъпка.
:beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
Таратор

Мнение от Таратор »

Отваряш жълтите страници и почваш да звъниш наред докато разбереш, че Дежарден ти дават най-изгодната цена.
Изображение ... и в темите също!
Аватар
hullboy
Изгонен от форума

Zastrahovka

Мнение от hullboy »

Zdrasti

Ako si v Ontario ja vzimai tova e dobra tsena za nov ( v Canada ) sofjor

Hullboy
pumpy

Мнение от pumpy »

Таратор написа:Отваряш жълтите страници и почваш да звъниш наред докато разбереш, че Дежарден ти дават най-изгодната цена.
така бях и аз първата година ц Desjardin, а на втората BNC ми намали преmията с повече от 60 %
M.Sc.

Мнение от M.Sc. »

Az sam kam bank National. Shofiram ot pove4e ot edna godina, no sobstvenna kola si kupix predi 4 meseca. Zastraxovkata mi e 22 dolara na mesec. Ako si nov shofior(ka) cenite sa po visoki. No vse pak e razli4no. Popitai. Prerovil sam mnogo kompanii, no nai-dobra oferta polu4ix tuk. Kasmet!
Pravi tova koeto neiskash da ti napraviat!
M.Sc.

Мнение от M.Sc. »

Eto telefona

1 877 871 7500

Govorim za Montreal( uto4nenie)
Pravi tova koeto neiskash da ti napraviat!
Аватар
Таратор

Мнение от Таратор »

poumpy написа:
Таратор написа:Отваряш жълтите страници и почваш да звъниш наред докато разбереш, че Дежарден ти дават най-изгодната цена.
така бях и аз първата година ц Desjardin, а на втората BNC ми намали преmията с повече от 60 %
Сигурно си прав, първата година е зора, Пумпи.
Изображение ... и в темите също!
pumpy

Мнение от pumpy »

Таратор написа:
poumpy написа:
Сигурно си прав, първата година е зора, Пумпи.
да но аз не проверих в NBC първия път а онези изроди от Дежарден ми предлижиха за втората година намаление от 4 долара месечно на 80 които плащах през първата година - в BNC офертата е 32 и двете цени са с кражба на колата.
Аватар
JoroF

Re: Застрахователна компания за автомобили?

Мнение от JoroF »

hankroum написа:Бихте ли ми дали телефонни номера на застрахователни компании на автомобили, защото една компания така ме закла че още ме боли ухото, от сумата която чух!!!
Нов шофъор съм тук (10 години в БГ) ама не искам да давам 90 долара на месец за едностранна - луда работа. Как е мислят тия компании.

Благодаря Предварително!!!
pointeresuvai se kolko e zastrahovkata v Ontario za nov shofior i tazi zastrahovka shte ti se vidi prikazka
THE LAST LINE OF DEFENSE
Заключено