Posrednicite....

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
stancho_2000

Posrednicite....

Мнение от stancho_2000 »

Privet na vsi4ki, az sum nov v tozi forum i mnogo se zapalih po temata Canada, i pro4etoh strahotni ne6ta za neq, kakto se dose6tate celta mi e: IMIGRACIA.
pitaneto mi e slednoto:
Za ili Protiv posredni4eskite firmi?
Imali nqkoi na koito naistina da sa pomognali i na kakva cena?
Pitam za6toto popadnah na edna firma, vse o6te ne sum daval pari ili sum se obvurzal po nqkakuv na4in s neq, no mi izglejda nerealno. :twisted:
Pi6ete navolq, ne se stesnqvaite :lol:
Бъди ЧУК, но никога НАКОВАЛНЯ!!!
bravo

Мнение от bravo »

Tuk ima dostata4no info, za da si popalni6 sam dokumentite. Na vseki vapros 6te ti se otgovori.
Napalno bezplatno, foruma e za tova.
Ne palni gu6ite na razni firmi.
stancho_2000

Мнение от stancho_2000 »

Napulno sum suglasen s teb, no celta mi e suvsem druga, da razbera dali tazi firma e porednia galta4 na pari, no ne ti dava ni6to v zamqna.
Su6to taka pro4etoh mnenia na hora, koito sa dovolni ot kakuv tip firmi i iskam da si napravq supostavka.
bravo

Мнение от bravo »

Kakvo o4akva6 da ti dade?
profesia?
obrazovanie?
staj?
ezici?
Ako ne otgovaria6 na usloviata, nikoia firma ne moje da ti pomogne, dori i bezplatno.
A ako ti davat i garancii, 4e 6te stane.........vadi si izvoda.
stancho_2000

Мнение от stancho_2000 »

Az po princip sum populnil vuprosnika i sabiram 75 tochki, a godenicata mi 85
bravo

Мнение от bravo »

sledovatelno niama nujda ot firmi.
uspeh!
stancho_2000

Мнение от stancho_2000 »

BRAVO, spored teb ima li razlika v vremetraeneto na procedurata, kogato deistva6 sam ili s firma?
bravo

Мнение от bravo »

ne e spored men, a v niakoi ot oficialnite saitove 4etoh, izri4no se upomenava, 4e polzvaneto na posrednik, nezavisimo kakav, ne dava absolutno nikakvi privilegii v nito edno otno6enie.
deistvai sam, i bez tova, kato doide6 tuk sam 6te se opravia6, a i na intervuto pravi vpe4atlenie koi sam deistva, koi 4aka da mu var6at rabotata.
stancho_2000

Мнение от stancho_2000 »

BRAVO, blagodarq za suvetite
bravo

Мнение от bravo »

molia :beer:
stancho_2000

Мнение от stancho_2000 »

saita za federalna canada i quebec su6tia li e ili ima otdelen, za da si izteglq formuliarite za populvane, ako mi prati6 link, 6te ti buda mnogo blagodaren :beer:
survivor

Мнение от survivor »

Станчо, използването на посредник за имиграцията не само че не помага, ами и може да навреди. Това го знам от имиграционен служител на Квебек, който смята че самостоятелното осъществяване на процедурата е своеобразен тест за кандидата. Той ако с тази канализирана процедура не може да се справи сам, за къде е тръгнал тогава... Ти виждам че вече си взел правилното решение, ама го пиша и за другите които биха прочели това и все още се колебаят. Успех :thumbsup:
BabaPena

Мнение от BabaPena »

bravo написа:ne e spored men, a v niakoi ot oficialnite saitove 4etoh, izri4no se upomenava, 4e polzvaneto na posrednik, nezavisimo kakav, ne dava absolutno nikakvi privilegii v nito edno otno6enie.
deistvai sam, i bez tova, kato doide6 tuk sam 6te se opravia6, a i na intervuto pravi vpe4atlenie koi sam deistva, koi 4aka da mu var6at rabotata.
Neka da utochnim - ima dva vida 'pomagashti sreshtu zaplashtane' pri imigratsia. Ednite ti popalvat dokumentite i ti vzimat parite - ot takiva naistina niama polza.

Sashtestvuvat obache i drug vid konsultanti koito te savetvat KAK da si popalnish dokumentite, namirat ti job offer ili druga vratichka za izpolzvane na Federalnite provintsialni programi i t.n. TEZI posrednitsi NE SAMO CHE POMAGAT, no sakrashtavat vremeto za Federalnata protsedura ot 4-5 na 1-2 godini.

Za sajelenie v Winnipeg ne sa mi izvestni stabilni firmi ot vtoria vid, koito rabotiat s Balgari. Ako niakoi e polzval, moje da dade adresite na podobni firmi v Toronto, Van i t.n i ima jelanie da se oboznachi...toku vij sme pomognali niakomu (Molia, izpolzvaite lichni saobshtenia za koordinatite za da ne se vazprieme kato reklama).

Uspeh!
Последно промяна от BabaPena на Пон Яну 23, 2006 2:55 pm, променено общо 1 път.
stancho_2000

Мнение от stancho_2000 »

Blagodarq ti, to4no tova imah v predvid kogato suzdadot temata. I vse pak posrednicite v nqkoi slu4ai pomagat. 2-3 godini namalqvane na procedurata savsem ne sa malko....
A ima li nqkoi koito da razpolaga s info za takiva firmi?
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

BabaPena написа: ... Sashtestvuvat obache i drug vid konsultanti koito te savetvat KAK da si popalnish dokumentite, namirat ti job offer ili druga vratichka za izpolzvane na Federalnite provintsialni programi i t.n. TEZI posrednitsi NE SAMO CHE POMAGAT, no sakrashtavat vremeto za Federalnata protsedura ot 4-5 na 1-2 godini...
Такива фирми наистина са от полза, но основно за кандидати които са около ръба на събирането на нужните точки и при които внимателното оформяне на документите с цел максимално изсмукване на точки по всички възможни параграфи е критично. На хора които си събират 85 точки от раз, адвокатът няма с какво да им помогне и ползуването му, според мен, е оправдано единствено, ако са страшно заети и не могата да отделят нужното време за запознаване с процедурата и подготовка и придвижване на документите.

:beer: :beer:
Obey gravity ... It's the law!
Заключено