bravo написа:ne e spored men, a v niakoi ot oficialnite saitove 4etoh, izri4no se upomenava, 4e polzvaneto na posrednik, nezavisimo kakav, ne dava absolutno nikakvi privilegii v nito edno otno6enie.
deistvai sam, i bez tova, kato doide6 tuk sam 6te se opravia6, a i na intervuto pravi vpe4atlenie koi sam deistva, koi 4aka da mu var6at rabotata.
Neka da utochnim - ima dva vida 'pomagashti sreshtu zaplashtane' pri imigratsia. Ednite ti popalvat dokumentite i ti vzimat parite - ot takiva naistina niama polza.
Sashtestvuvat obache i drug vid konsultanti koito te savetvat KAK da si popalnish dokumentite, namirat ti job offer ili druga vratichka za izpolzvane na Federalnite provintsialni programi i t.n. TEZI posrednitsi NE SAMO CHE POMAGAT, no sakrashtavat vremeto za Federalnata protsedura ot 4-5 na 1-2 godini.
Za sajelenie v Winnipeg ne sa mi izvestni stabilni firmi ot vtoria vid, koito rabotiat s Balgari. Ako niakoi e polzval, moje da dade adresite na podobni firmi v Toronto, Van i t.n i ima jelanie da se oboznachi...toku vij sme pomognali niakomu (Molia, izpolzvaite lichni saobshtenia za koordinatite za da ne se vazprieme kato reklama).
Uspeh!