survivor написа:bgmontreal написа:
защо пък теб?
Специално за покачване на летищни такси скоро никой друг освен мен не беше писал. Освен това мисля че форумът е мястото да се предупредят хората за такива възможни проблеми. Не мисля че като имаш резервация на билет и ти дават документ, на който черно на бяло ти пишат цената и докога трябва да я платиш, се разбира от само себе си че можеш да очакваш повишаване на тази цена. Изобщо не ме интересува коя част от цената е за летищна такса и коя за нещо друго, интересува ме крайната сума. Сравнението със стоките по магазините не е коректно, защото там никой не ми дава документ, че ще ми пазят стоката на тази цена. Ако за някой това се разбира от само себе си, да го игнорира. Аз го пиша за тези, които не го знаят.
И накрая - така и не разбрах защо тази тема, която тръгна като спокоен обмен на мнения, трябваше да заприлича на това, което е сега - с обвинения и обиди?
интересното, е че точно в този документ пише, че цената не е гарантирана 100% до плащането.
сравнението с магазините е много коректно, ако си вземеш рейн чек с което запазваш цената за определено време (ако стоката я няма и е на промоция), обаче ако вдигнат ДДСто оставам на теб да решиш какво ще стане!
Повечето тъй наречени ужилвания (споменавани до болка вече в няколко теми) идват точно от таксите и затова се изказах така, обаче АКО прочетеш ще видиш, че аз съм писал, че СЕ ВКЛЮЧВАМ в балканците.
Обвинения дотолкова, че създадохте ПАРАНОЯ от ужилвания ИМА и винаги ще има, защото с тия неща на никой не се помага!!!!!!