Dovolni li ste ot Eva Aslanian

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
sergo66

Dovolni li ste ot Eva Aslanian

Мнение от sergo66 »

Ima li mnog ujileni ot vaprosnata agentka. Razbrah 4e ima hora koito sa se oparili, no neznam dali dota e incident ili prosto e 4esta praktika.

Malko me e strah da i polzvam uslugite, vapreki 4e predlaga bileti na dobra cena.

Kakvo vi e mnenieto. :roll: :roll:

Mersi na vsi4ki predvaritelno
survivor

Мнение от survivor »

Ами при мен мина благополучно, и при приятели също, но това разбира се не е гаранция. В смисъл да ти взме парите, а после да не получиш билет - такова ужилване се съмнявам да ти се случи. Какви други възможни проблеми - ами на мен например в деня в който ми изтичаше срока за плащане (бях резервирала), 2 седмици преди полета, ми се обади да ми каже че чехите са вдигнали таксите с 55 долара. Тогава тя намери по-евтин билет с австрийците с близка дата, та се замаза положението, ама не знам дали агентите в подобна ситуация имат по-голямо поле за маневри.
survivor

Мнение от survivor »

Ами при мен мина благополучно, и при приятели също, но това разбира се не е гаранция. В смисъл да ти взме парите, а после да не получиш билет - такова ужилване се съмнявам да ти се случи. Какви други възможни проблеми - ами на мен например в деня в който ми изтичаше срока за плащане (бях резервирала), 2 седмици преди полета, ми се обади да ми каже че чехите са вдигнали таксите с 55 долара. Тогава тя везнага предложи по-евтин билет с австрийците с близка дата, та се замаза положението, ама не знам дали агентите в подобна ситуация имат по-голямо поле за маневри. Но пак повтарям, класическото ужилване - да ти вземе парите и да не получиш нищо, просто не вярвам да стане.
Аватар
sergo66

Мнение от sergo66 »

ne stava vapros za klasika, Ivet pisa 4e sa ia karali da dopla6ta bileta v sofia. Na men mi napravi vpe4atlenie 4e bileta e po-evtin to4no tolkova kolkoto sa taksite, ta vaprosa mi e:

E li to vazmojno da skri taksite sega i v bg da me karat da dopla6tam.

Stava vapros za podoben rod ujilvane.
foxxbatter

Мнение от foxxbatter »

Всичко е възможно - даже може да те свалят от самолета ако имаш билет в ръцете си!
dionis

Мнение от dionis »

Az i polzvah uslugite i ne sajaliavam. S men jenata raboti mnogo korektno i efetkivno, pri tova pytuvahme s kuche i biaha golemi vrytki, no cialata dandania ia uredi bez problemi i glavobolia za men.
Vsichko beshe na 6. Na men mi haresvat probivni agenti i zatova izbrah neia.
Kiwi

Мнение от Kiwi »

Ne
Аватар
bgmontreal
Обратна връзка:

Мнение от bgmontreal »

EVA Rules!!

Какви ужилвания, какви 5 лева.
Хора опомнете се. Стига с тая Българска гадна психика и гнусни клюки.

Дигат се таксите, вие не сте платили билета (резервацията е само за цената на полета, а не таксите) и хоп агента виновен.

Разбирам да ви вземат 1000, а на билета да пише 800 - това е ужилване, но да държиш виновен агента защото някой е увеличил летищни такси :shock: :shock: :shock: - типично балканска психика, някой да е виновен когато съм се опитал да тарикатея и съм духнал супата.

Няколко пъти съм се парил с увеличени такси, сигурно и още ще има, но и аз кат балканец никога не купувам билета веднага, но и през ум не ми минава да обвинявам агента за това, че са вдигнати таксите.
http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
dionis

Мнение от dionis »

Pri men se poluchi obratnoto. Kogato se obadih da plashtam, tia predloji da zadyrjim za moment plashataneto nezavisimo che sroka iztichashe, imashe niakakva vratichka i ia izpolzva... I sled dva dni mi se obadi da potvyrdi che e kupila na po-dobra cena. Drugi ako biaha sigurno shtiaha da kupiat bileta i da se zaemat s sledvashtite klienti. Tia dokato ne ti nameri nai-dobroto ne se spira. Ot kyde gi vadi tezi oferti ne znam...
survivor

Мнение от survivor »

Бгмонреал, за пореден път реагираш невъздържано и дори невъзпитано, без дори да си разбрал съдържанието на написаното. Какви са тези български гадни психики, какви са тези гнусни клюки, за които говориш. Тъй като говориш специално за проблема с увеличаването на летищните такси в последния момент, за който споменах аз, хайде прочети още веднъж какво съм написала аз и ми кажи къде точно държа Ева виновна? Вече ми писна да ме "разобличаваш" за неща, които изобщо не съм казала, и това с една обилна доза агресия.
Briana
Обратна връзка:

Мнение от Briana »

NE!!!
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Не.
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
pumpy

Мнение от pumpy »

survivor написа:Бгмонреал, за пореден път реагираш невъздържано и дори невъзпитано, без дори да си разбрал съдържанието на написаното. Какви са тези български гадни психики, какви са тези гнусни клюки, за които говориш. Тъй като говориш специално за проблема с увеличаването на летищните такси в последния момент, за който споменах аз, хайде прочети още веднъж какво съм написала аз и ми кажи къде точно държа Ева виновна? Вече ми писна да ме "разобличаваш" за неща, които изобщо не съм казала, и това с една обилна доза агресия.

но той не те е визирал в изказването си. мен лично темата не ми харесва по този начин - някой си пита и други анонимни хора (забележи мнозинство) пишат просто НЕ
за какъв тип ужилване става дума , доколко това зависи от агента, какво етова НЕ и защо се е случило
знаеш ли във еbay като пескаш неутрално или негативно мнение за друг участник, системата те предупреждава, че го превиш в публичното пространство и трубва да си внимателен какво пишеш и наистина убеден да го направиш, А тук какво става - манджа с грозди и срещу това се изказва bgmontreal, мисля си аз......
survivor

Мнение от survivor »

Пумпи, хайде прочети темата от край до край и тогава ми обяснявай кого визирал и не визирал :wink: Между другото споделен отрицателен опит имаше в друга тема, та човекът заради това пита. Ама там не си спомням да се е споменавало за летищни такси.

А колкото до Ева, аз вече казах че съм доволна от нея, но искам да обясня и за какво ми беше особено полезна, защото и на други може да бъде полезна за същото. Първо когато се разбра че ще пътувам с австрийците, стана въпрос че искам да видя Виена и жената ми каза че летището е само на 15 минути от центъра, смени ми часовете които вече беше регистрирала, така че да имам цял ден за разглеждане. Ако и някой друг може да се възползва от това няма да съжалява :D

Освен това тя има туристическа агенция и в България. Тази агенция прави и здравни застраховки. И аз понеже трябва да правя на майка си за дълъг период, а това в Канада струва много по-скъпо отколкото в България, направих си застраховката с българския филиал на фирмата на Ева. Платих тук на Ева и след това получих в офиса й застрахователната полица, изпратена от България. Страшно е удобно. Предполагам че ако искате да купувате билети на родителите си в България, това е много удобен начин.
Аватар
hullboy
Изгонен от форума

Eva

Мнение от hullboy »

Zdraveite

Az sasto sam dovolen ot uslugite na Eva. Raboti si dobre zenata. Obazdas se kazvas kakvo iskas za koii dati, tja te pomolva da i dades tel. nomer I ti se obazda do 1 chas kakvo ima za koga , s koii linii I kolko struva.

Obazdal sam se I na drugi agentsii, ei taka ot lubopitstvo za da sravnja tsenata primerno.

Na Eva tsenite vinagi sa bili nai dobri, vinagi e otgovarjala do 1 chas max.. Drugi agentsii sa mi se obazdali chak sled 2-3 dena za otgovor.

Plastas si tsenata na bileta s kreditna karta i tova e.

Bileta mi go prasta po postata poneze ne sam v Montreal I si go poluchavam v kasti.
Ne hodja nikade, vsichko stava po tel. udobno , barzo i lesno.

Za hora koito njamat kreditni karti, a takiva ima mnogo v nachaloto na emigratsjata si Eva pozvoljava drug da plati ako go poznava. Az sam plastal na pone 10 choveka taka a te mi plastat cash na men. Mnogo malko sa drugite agentsii koito se saglasjavat bileta da e na edno ime a da se plasta s druga karta. Tova sasto e vazno I udobno.

Ivet zivee v Ottawa, poznavam ja lichno no neinia sluchai s bileta e drug. Dalgo e za objasnjavane.
Ne stava duma za neinia bilet kam BG.

Tja kupi vtori billet za rodnina, chovek koito ste idva ot BG kam Canada no go plati tuk.
Bileta obache trjbvase da se vzeme ot agentsiata v BG. I tam trjbvase da se doplati nesto pri poluchavaneto .
Stava duma za malka suma, za taksi li neznam za kakvo I Ivet bese malko razocharovana zastoto ne bese predupredena. Tova e istoriata.

No na kolko ot vas ste im se nalozi da kupuvat takav billet от BG kam Canada za drug chovek.

Az sam kupuval ot Eva bileti za men i pone oste za 10 choveka ot Canada za BG i obratno i dosega problemi ne e imalo,

Radvam se che ja ima tazi agentsia, zelaja na oste sanarodnitsi da si otvorjat sobstven biznes i ako rabotjat kato Eva vi garantiram che i az ste vi stana klient.

Njama nisto loso Bulgari da obsluzvat drugi Bulgari.

Pozdravi

Hullboy
Заключено