Dovolni li ste ot Eva Aslanian

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
M.Sc.

Мнение от M.Sc. »

Az sam mnogo dovolen. V poslednite tri sedmici predi poleta se obadix, namerimi bilet. Otidox pri neia i na miasto mi nameri s avstriicite po evtin sas 120 dolara. Patuvax prez liatoto. Platix i si polu4ix bileta. Ot men tova...
Pravi tova koeto neiskash da ti napraviat!
survivor

Мнение от survivor »

Хълбой, ясно че че повечето сме доволни от Ева, но беше много хубаво че Ивет сподели за този си проблем, защото е добре хората да имат предвид че и на тях може да им се случи. Защото казваш за малка сума ставало дума, ама представи си че си купил на майка си със 100 лева пенсия билет, казваш й да отиде да си го вземе, и изведнъж й искат пари, а тя ги няма? Аз лично вече смятам всеки път да питам кое е окончателна цена и кое не е. Може би е по-добре и самите пътнически агенти да предупреждават клиентите си, че цените могат да се променят.
Аватар
maria29

Мнение от maria29 »

Da dovolna sum. Polzvala sum yslygite i niakolko puti i niamah nikakvi problemi. Dori se obajda ako i se osvobodiat po-evtini bileti. Korektna e. Polzvala sum yslygite i na drygi bg agenti i tam ne sum imala problemi. Problemut e 4e ne vinagi ima bileti sus 4ehite a az za avstriitzite ne iskam da 4yia. Izbiram agenta koito mi dade nai-dobra tzena.
I kakvo pluete jenata za leti6tnite taxi da ne e neino leti6teto...Puk i remonta na leti6teto triabva vse niakoi da go plati nali taka :))
"If you don't know jewelry, know the jeweller." (Warren E. Buffett)
survivor

Мнение от survivor »

Къде го видя това плюене бе човек :nenam: А иначе добре дошла :D Отдавна не се беше появявало :beer:
pumpy

Мнение от pumpy »

споко Австрийците не летят повече до Монреал...
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

poumpy написа:споко Австрийците не летят повече до Монреал...
Въобще ли?
Миналата и по миналата не летяха зимата ,а само лятото. За кой период си проверявал?
Много гадно ако е така ,много ми беше удобно с тях :? .
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
pumpy

Мнение от pumpy »

по последна информация, която винаги и пред последна със влизане на зимното разписание спряха полета до монреал за да използват самолета си по по-натоварена дестинация и обещават да се комбинират с air canada да си возят клиентите до виена през торонто, до където продължават да летят.
спирането е окончателно тоест не е само през зимата - това е официалното становище
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

poumpy написа:по последна информация, която винаги и пред последна със влизане на зимното разписание спряха полета до монреал за да използват самолета си по по-натоварена дестинация и обещават да се комбинират с air canada да си возят клиентите до виена през торонто, до където продължават да летят.
спирането е окончателно тоест не е само през зимата - това е официалното становище
Това не е точно така, Пуумпи.
Австрийците предлагат варианти София-Виена-Лондон-Монреал и София-Виена-Франфуркт-Монреал.
:beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
survivor

Мнение от survivor »

А защо не ви харесаха австрийците? Аз бях решила само с тях да пътувам до България (заради близостта на летището до центъра на Виена) и тази новина ме натъжава :?
Аватар
some

Мнение от some »

bgmontreal maj i ti si s balkanska psihika, kat ti cheta pisaniata....
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

survivor написа:А защо не ви харесаха австрийците? Аз бях решила само с тях да пътувам до България (заради близостта на летището до центъра на Виена) и тази новина ме натъжава :?
Не тъжи :D , хората си летят...

линк
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
fibo2134

Мнение от fibo2134 »

Ot Eva ne sam dovolen. Ot Galia sam po-dovolen. Zasto: v edin i sasti den, za edin i sasto polet, s edni i sasto aviolinii Galia mi dade s 10-tina % po-evtina cena...
Energy flows through the path of least resistance.
pumpy

Мнение от pumpy »

IvHaydu написа: Това не е точно така, Пуумпи.
Австрийците предлагат варианти София-Виена-Лондон-Монреал и София-Виена-Франфуркт-Монреал.
посмали бирите и кажи на всички ни от тези отсечки които споменаваш горе по колко ще летиш с австрийските авиолинии и по колко с българиа ер, тиролиан ер, луфтханза, ер канада и други
да летиш с аустриан значи да се качиш на тяхна машина в монреал и да слезеш от такава в софия с едно прекачване във виена, а не да си купиш билета от сайта на аустриан и да ползваш услугите на всички членова на star alliance
pumpy

Мнение от pumpy »

IvHaydu написа:
survivor написа:А защо не ви харесаха австрийците? Аз бях решила само с тях да пътувам до България (заради близостта на летището до центъра на Виена) и тази новина ме натъжава :?
Не тъжи :D , хората си летят...

линк

OS 8206 Austrian (op. by Air Canada)
OS 7202 Austrian (op. by Lufthansa)
OS 795 Austrian (op. by Tyrolean Airways)
OS 7152 Austrian (op. by Bulgaria Air)
OS 8205 Austrian (op. by Air Canada)

летят си но не и до Монреал
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

poumpy написа:
IvHaydu написа: Това не е точно така, Пуумпи.
посмали бирите и кажи на всички ни от тези отсечки които споменаваш горе по колко ще летиш с австрийските авиолинии и по колко с българиа ер, тиролиан ер, луфтханза, ер канада и други
да летиш с аустриан значи да се качиш на тяхна машина в монреал и да слезеш от такава в софия с едно прекачване във виена, а не да си купиш билета от сайта на аустриан и да ползваш услугите на всички членова на star alliance
Ами, Пуумпи, би ли казал ти тогава колко авиокомпании предлагат изцяло техен превоз?
Съвсем нормално е да си шерват дестинации...
А бирите не са само за мен, а за всички...
Заключено