miteto, по принцип си прав - Мисисага винаги се е славила с най-ниските си property taxes в GTA.
Миналата година, обаче, по изключение Торонто получи специална provincial assistance поради изключително високите си такси, които на всичкото отгоре непрекъснатото и устремно се покачваха, и по тоя начин миналогодишните такси на ситито бяха най-ниските за GTA, Мисисага остана на второ място. Тази година знам, че кметството на Торонто отново обсъждаше драстично повишение, както си му е обичая, но, честно казано, не знам какво решиха.
Що се отнася до ходенето пеша - не бива да се игнорира фактът, че Мисисага, както и другите канадски градове се намират в Северна Америка :idea: (surprise-surprise, heheeh).
Ако не можете да карате, не обичате да карате или пък нямате кола, не мисля, че животът на тоя континент ще ви очарова. В повечето случаи градският/нощният живот няма да кипи под прозорците ви, нито дори на вашата улица, нито дори на съседната.
Аз лично нямам нищо против да карам 15-20 минути до Порт Кредит или до някоя кръчма в посока даунтаун, но ако това не важи за вас, може би единственото спасение е наистина да се заселите в центъра на Торонто или Монтреал.
Мда, разни хора, разни идеали...
Survivor, радвам се, че Мисисага ти е харесала.
Cheers.
If you take your eyes off your goals, all you see is obstacles.