Сателитна телевизия в Торонто
- Shinobi
- Обратна връзка:
Sergo това е перфектно,но как точно става ?Как избираш кои канали да хващаш какви чиний ти трябват и тн. ?И колко ти излиза всичко ? въобще не ме притеснява за пляскането през пръстите..един път да се добера до такава телевизия да ме хванат за..айде да не казвам къде
може ли да обясниш по подробно за да се снабдя веднагично ??

Shinobi, разрови се малко в нета и сам ще си отговориш на всички въпроси. Предполагам не очакваш от Sergo да дойде и да ти монтира техниката - не че не може, но ще му е малко далечко. А че може на аванта си може... винаги е било така и ще бъде... с малки прекъсвания
Питай гугъл - всичко знае

Питай гугъл - всичко знае

"FJ не е направена за хора с тънки портфейли, търсещи икономичност, а за тези на които живота им е по-ценен от икономисана цистерна бензин."
Powered by A++ групата
Powered by A++ групата
Shinobi -невазможно е да си преровил вси4ко - гледал си ама не си видял
давам ти жокер-запо4ва6 от тука-
Хttp://www.duwgati.com/uk/index.htm
а на ЛС ти прастам 1 друго- 4ете6 и това е -ако след 1 -2 месеза неси разбрал - зна4и хакването не за тебе. тогава отива6 при БЕЛ и си пласта6.
ако си захапал- поне сте знае6 принципа и сте ти се окаже помост.
понеже сам састо фен на футбола ( бив6 футболист сам от младежките ми години) ти давам осте малко жокери.
има 2 метода основно за целта:
с (1) ресивер или с (2) ПЦ
1- по лесно е за потребителя-но пак зависи6 МНОГО от поддражката на смарт картата.
2- не е толкова удобно а и иска поне средни познания(да го наре4ем условно така) за ПЦ - но пак ли4но за мене там се ползват наи добре вси4ките предимства на Дигитлания изла4ване-например може да си запи6е6 ма4 на хард диска в слу4аи 4е ма4а е директен а ти си на работа по това време.
последни посания в помост на дома6нат ати работа- и в 2 та слу4ая ти трябва поне 18 ин4а тава но ти препора4вам по голяма.
конверторите( в множествено 4исо са застото и Ди6 и БЕл изла4ват от 2 спатника едновремно и може да се гледа саответния пакет с 1 тава и 2 конвертора) требе да са за вартяста се полярузация-НЕ за линеина.
за слу4аи 1- ти трябва - сви4-в зависимост кои преимник ккаво управлява
за слу4аи 2 - ти трябва ДИСЕК- поне 2 кам 1 .
послеслов- септември 2005 бях в Ван и това с ПЦ сам го правил ли4но -около 600канала на Ди6 се гледат-така 4е работи 100%.
сега си ти на ход -трябва да си направи6 дома6ното.
успех

давам ти жокер-запо4ва6 от тука-
Хttp://www.duwgati.com/uk/index.htm
а на ЛС ти прастам 1 друго- 4ете6 и това е -ако след 1 -2 месеза неси разбрал - зна4и хакването не за тебе. тогава отива6 при БЕЛ и си пласта6.
ако си захапал- поне сте знае6 принципа и сте ти се окаже помост.
понеже сам састо фен на футбола ( бив6 футболист сам от младежките ми години) ти давам осте малко жокери.
има 2 метода основно за целта:
с (1) ресивер или с (2) ПЦ
1- по лесно е за потребителя-но пак зависи6 МНОГО от поддражката на смарт картата.
2- не е толкова удобно а и иска поне средни познания(да го наре4ем условно така) за ПЦ - но пак ли4но за мене там се ползват наи добре вси4ките предимства на Дигитлания изла4ване-например може да си запи6е6 ма4 на хард диска в слу4аи 4е ма4а е директен а ти си на работа по това време.
последни посания в помост на дома6нат ати работа- и в 2 та слу4ая ти трябва поне 18 ин4а тава но ти препора4вам по голяма.
конверторите( в множествено 4исо са застото и Ди6 и БЕл изла4ват от 2 спатника едновремно и може да се гледа саответния пакет с 1 тава и 2 конвертора) требе да са за вартяста се полярузация-НЕ за линеина.
за слу4аи 1- ти трябва - сви4-в зависимост кои преимник ккаво управлява
за слу4аи 2 - ти трябва ДИСЕК- поне 2 кам 1 .
послеслов- септември 2005 бях в Ван и това с ПЦ сам го правил ли4но -около 600канала на Ди6 се гледат-така 4е работи 100%.
сега си ти на ход -трябва да си направи6 дома6ното.

успех
mdaaaaa
shteshe instrukcija da pishesh
da ostavim nastrana che ne doide na 03.01 ............

da ostavim nastrana che ne doide na 03.01 ............

пак сме тук 

Виж на този сайт всичко си пише стъпка по стъпка
http://www.hashhu.com
http://www.hashhu.com
Re: mdaaaaa
Илке сори но на 3 ти бях в много тежко састояниеilka написа:shteshe instrukcija da pishesh![]()
![]()
da ostavim nastrana che ne doide na 03.01 ............![]()
![]()

то4но след много

но сте ти пусна ли4на инстукция-няма проблеми . А ти сто не ми званна по тел?

mdaaa
njamam navik da dosajdam na myjete
toku-vij si pomislili raboti det gi njama
spoko - shte se syberem i drug pyt , pyk ako opra do tam da si slagam chiniika v Ca - shte znam kym kogo da se obyrna
no da znaesh che shte ima nakazatelni ......kat se vidim sledvashtija pyt

toku-vij si pomislili raboti det gi njama

spoko - shte se syberem i drug pyt , pyk ako opra do tam da si slagam chiniika v Ca - shte znam kym kogo da se obyrna

no da znaesh che shte ima nakazatelni ......kat se vidim sledvashtija pyt

пак сме тук