Сателитна телевизия в Торонто

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Sergo

Мнение от Sergo »

signala na dish network se hvashta v Canada a pak tozi na Bell v USA
Аватар
Shinobi
Обратна връзка:

Мнение от Shinobi »

Sergo добре за хващането всичко го разбирам но как успя да си я поръчаш без адрес в Щатите ??Имам предвид дори на сайта им на регистрацията пише.че се предлага само за Щатите ?:)
Sergo

Мнение от Sergo »

govorim za nelegalno ...free of charge.... no support but it's free
ama moje i da te pliaskat prez prastite. Godishnata zaguba na Bell e okolo 1.5-2 miliona godishno ot takiva paraziti, pak Dish gubiat okolo 4 mln
Аватар
Shinobi
Обратна връзка:

Мнение от Shinobi »

Sergo това е перфектно,но как точно става ?Как избираш кои канали да хващаш какви чиний ти трябват и тн. ?И колко ти излиза всичко ? въобще не ме притеснява за пляскането през пръстите..един път да се добера до такава телевизия да ме хванат за..айде да не казвам къде :) може ли да обясниш по подробно за да се снабдя веднагично ??
Аватар
yahoo

Мнение от yahoo »

Shinobi, разрови се малко в нета и сам ще си отговориш на всички въпроси. Предполагам не очакваш от Sergo да дойде и да ти монтира техниката - не че не може, но ще му е малко далечко. А че може на аванта си може... винаги е било така и ще бъде... с малки прекъсвания :D
Питай гугъл - всичко знае :wink:
"FJ не е направена за хора с тънки портфейли, търсещи икономичност, а за тези на които живота им е по-ценен от икономисана цистерна бензин."

Powered by A++ групата
Аватар
Shinobi
Обратна връзка:

Мнение от Shinobi »

Yahoo преди въобще да кацна в този форум прерових чичко гоогле :) не желая нищо на аваянта :) само инфо :)оттам мога и сам да измисля нещатата :)аз съм на принципа :) ако не знаеш нещо първо потърси после питай после пак потърси..после се блъскай да го правиш и след това отнова питай :)
bp_de

Мнение от bp_de »

Shinobi -невазможно е да си преровил вси4ко - гледал си ама не си видял :D
давам ти жокер-запо4ва6 от тука-
Хttp://www.duwgati.com/uk/index.htm
а на ЛС ти прастам 1 друго- 4ете6 и това е -ако след 1 -2 месеза неси разбрал - зна4и хакването не за тебе. тогава отива6 при БЕЛ и си пласта6.
ако си захапал- поне сте знае6 принципа и сте ти се окаже помост.
понеже сам састо фен на футбола ( бив6 футболист сам от младежките ми години) ти давам осте малко жокери.
има 2 метода основно за целта:
с (1) ресивер или с (2) ПЦ
1- по лесно е за потребителя-но пак зависи6 МНОГО от поддражката на смарт картата.
2- не е толкова удобно а и иска поне средни познания(да го наре4ем условно така) за ПЦ - но пак ли4но за мене там се ползват наи добре вси4ките предимства на Дигитлания изла4ване-например може да си запи6е6 ма4 на хард диска в слу4аи 4е ма4а е директен а ти си на работа по това време.

последни посания в помост на дома6нат ати работа- и в 2 та слу4ая ти трябва поне 18 ин4а тава но ти препора4вам по голяма.
конверторите( в множествено 4исо са застото и Ди6 и БЕл изла4ват от 2 спатника едновремно и може да се гледа саответния пакет с 1 тава и 2 конвертора) требе да са за вартяста се полярузация-НЕ за линеина.

за слу4аи 1- ти трябва - сви4-в зависимост кои преимник ккаво управлява
за слу4аи 2 - ти трябва ДИСЕК- поне 2 кам 1 .

послеслов- септември 2005 бях в Ван и това с ПЦ сам го правил ли4но -около 600канала на Ди6 се гледат-така 4е работи 100%.
сега си ти на ход -трябва да си направи6 дома6ното. :D
успех
ilka

mdaaaaa

Мнение от ilka »

shteshe instrukcija da pishesh :P :twisted:
da ostavim nastrana che ne doide na 03.01 ............ :beer: :beer: :beer:
пак сме тук :-)
miko

Мнение от miko »

Виж на този сайт всичко си пише стъпка по стъпка
http://www.hashhu.com
bp_de

Re: mdaaaaa

Мнение от bp_de »

ilka написа:shteshe instrukcija da pishesh :P :twisted:
da ostavim nastrana che ne doide na 03.01 ............ :beer: :beer: :beer:
Илке сори но на 3 ти бях в много тежко састояние :D :D :D
то4но след много :beer: ......... :D
но сте ти пусна ли4на инстукция-няма проблеми . А ти сто не ми званна по тел? :D
ilka

mdaaa

Мнение от ilka »

njamam navik da dosajdam na myjete :P
toku-vij si pomislili raboti det gi njama :P :beer: :beer: :beer:
spoko - shte se syberem i drug pyt , pyk ako opra do tam da si slagam chiniika v Ca - shte znam kym kogo da se obyrna :wink:

no da znaesh che shte ima nakazatelni ......kat se vidim sledvashtija pyt :twisted:
пак сме тук :-)
Заключено