Сателитна телевизия в Торонто

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
Shinobi
Обратна връзка:

Сателитна телевизия в Торонто

Мнение от Shinobi »

Здрваейте :)да не пропусна честита нова година :)
Та идеята е,че обожавам мачове.И разбира се търся да намеря Английската лига тв канала и по специално канала на Челси :) Проблема е горе долу такъв :) В Щатите разбира се ги има на всеки който предлага сателитна или кабелна телевизия.И разбира се въпросните са забранени ..поне легално за Канада и Мексико. Като например Директ Тв . Всичко което предлагат колкото и да е хубаво го няма в Канада.Както разбрах впоследствие сигнала може да се приема но не се продава.Чух че някой хора чисто и просто са си купили всичките сателити и всичко останало и просто са си ги сложили в Канада.Не съм много наясно с този процес и ако някои има идеи ще се радвам да ги чуя.Прочетох че имало нужда от наземна телефонна линия за сателита,че той теглил нещо през ноща и се чудих ако това теглене се осъществява с международен разговор на каквото и да е колко ще скочи на цялото чудо цената или дали ще скочи.Проблема е в това че дори да направиш всичко вклучително инсталирането и от и-нет с акаунт си нагласиш програмите и плащанията разбира се с фалшив домашен адрес от Щатите,цялата поправка и разкапване която може да се получи трябва сам да се справяш с нея.Честно казано преди не съм използвал сателит тъй че незнам доколко здравословни проблеми ще искочат от цялото нещо.
Доколкото става въпрос за Рогерс и Белл и другия сателитен представител в Торонто поне..мисля че го има и навсякаде в канада..май беше СтарЧойс те предлагат абсолютно идентични канали в който няма никакав футбол..поне този който ние познаваме от бг а обичайния техен блъзни онзи хвани за..няма да уточнявам каде онзи..
Другото е че предпочитам повечето канали Щатските им варианти вместо канадските тъйкато канадските ми се струват..това разбира се е лично мое мнение не желая да обидя никого..много ама много бедни.. за бг телевизия се отказах още преди време тъйкато не съм подучул нищо. Знам едно сайтче за онлине гледане на бтв но и то не е нещо кой знае колко велико. Сайтчето е Нетера.Направете си аккаунт и го пробвайте в случей че не ви е известно.Сега съжелявам ако мисълта ми е много ама много разхвърляна но все още се съвземам от новата година.Да не пропусна Рогерс пусна за пръв път 24-4асов футболен канал който разбира се няма нищо от английската лига в него..с Еквадор Италия Бразилия и другите първенства ги забравих.В момента е безплатно на 428 канал мисля.Пробвайте го но не е нищо кой знае колко свястно.Та ако някой има каква да е идея.. за как да стане със Директ Тв, или просто някак да намеря тези канали , или със друг провидър или със някъкъв сателитен екуипмент ..каквото и да е - ще съм повече от радостен да го чуя.И моля напишете подробно идеята си, не се гордея с някакви свръх сателитни познания. Чух че някакви китайци предлагали също сателити със канали на който им излизали кодовете на някакъв сайт но също така разбрах че поголомно изгаряли на 1-вия или максимум втория месец. Това разбира се не мога да го твърдя тъйкато не съм проверявал. Разбрах че някакви руснаци предлагали също сателити с пей пер виев
което е безплатно но така и не ги открих в и-нет. В интернет след доста търсене на сателитни провидери в Канада намерих че единствените които са в Греатър Торонто Ареа са Белл Рогерс и СтарЧойс. Разбира се има някой който са извън тях но те не продават и не предлагат услуги в Греатър Торонто Ареа. Доста се разпростях. Ако някой има идеи..да стреля на месо..:)А и да не пропусна..съжелявам за всякакви грешки и тн. но нямах време да го едитна като хората този пост :D
Аватар
c200

Мнение от c200 »

ето джокер - какво къде дават
http://www.livesoccertv.com/
FoxSportWorld въртят само английски мачове, понякога има и по RogersSportsNet. А съм абонат на кебекска компания в Монреал, но и в Торонто би трябвало да ги предлагат.
Един приятел се бори с Free-to-air, и се сбори за GolTV само, ама там си падат повече по италиански, испански и южноамерикански мачове.
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
Аватар
Shinobi
Обратна връзка:

Мнение от Shinobi »

Благодаря c200. А да имаш някаква идея как може да се домогне тук до Челси ТВ или канала на английската лига ?Гадното е,че всичко го има в Щатите сателитно което значи,че може да се хваща тук..просто не би било легално но това хич не ме и инетересува..и без това трудно се търпят тея канали със 1000 реклами и 101 повторения на всичко.
Аватар
c200

Мнение от c200 »

Тук пише, че за Челси ТВ в Северна Америка отговаря Setanta sport, ама не виждам някой да дава само Челси.
По същата логика в БГ за Челси ТВ отговаря Диема+.
Горе-долу същото предават и по FoxSportWorld за Канада - 3-4 мача от Висшата Лига всяка седмица.
Пък и за какво ти е Челси, като шампион ще е Ливърпул :)
bp_de

Мнение от bp_de »

to Shinobi
савсем в духа на доброжекюлателсто -
вместо да пи6е6 по 1-2 кб писания потарси из форума - тая тема с Сат Тв е давкана поне 3-4 пати.
еи тука--- http://www.lyngsat.com/america.html - има списак кои сателит какви програми изла4ва,какви зони покрива ,4естотен план и така нататка.
това е 1 на рака- 2 ро от вси4ки системи за криптиране на Тв сигнал само няколко са хакнати-така 4е само там става гледане тип "гуве4" ина4е си пласта6 здраво и гледа6.
И последни 2 изре4ения - В пакета на Ди6нет има поне 10 спортни програми- сега клко то4но от тях дават англиискаото парвенсто -не занам-но има доста "сокар" .та 4ети -нау4и достатат4но и ако тогава има6 проблеми - сте се намери на4ин да ти се помогне
Аватар
lyubo

Мнение от lyubo »

Enjoy The Silence!
Аватар
Shinobi
Обратна връзка:

Мнение от Shinobi »

c200 специално звънях на Сетанта спортс при което ми казаха,че продават само на отделни бизнеси и че техниката е прекалено скъпа за единичен абонат и тн. подобни :)Нямам представа кои ще победи но които и да е поне да успеем да му гледаме мачовете :)
Аватар
Shinobi
Обратна връзка:

Мнение от Shinobi »

bg_de специално прегледах всичките дъвкания на темата из форума :) само.че така и не намерих някаква сигурна информация от рода на това е доставчика званни му телефон и готово :) не че се надявам да съм чак такъв късметлия :) сега предъвкам сайта които даде да видя какво ще загрея и доколо :) бтв обясни за този Дибнет ако можеш повече ?Имаш ли им сайт-а ?
Аватар
Shinobi
Обратна връзка:

Мнение от Shinobi »

lyubo да те питам за този сайт..да знаеш какви и колко канали хваща това чудо ?и пробвал ли си подобно :)тъкмо преглеждам сайта :)
Аватар
lyubo

Мнение от lyubo »

Може да разгледаш и тук: http://www.saveandreplay.com/Channels.asp
Enjoy The Silence!
Аватар
c200

Мнение от c200 »

според мен търсиш под вола теле, ето ти например Bell ExpressVu - http://www.bell.ca/shop/en_CA_QC/PrsShpTvChl_Build.page
пускай си пакет с Rogers Sports Net, Fox World Sport (и TSN за всеки случай) и аре, поне по 4-5 мача на седмица, даже и пряко (понякога в 7.30 сутринта, ама това е друга тема). Пише си колко пари е, аванта няма :)
Иначе мачовете за FA Cup например са Pay-per-view и обичат по едни 15-20$, което не одобрявам.
Sergo

Мнение от Sergo »

za nelegalno ako stava vapros v momenta Dish Network i Bell Vu varviat kato po med i maslo, Soccer,PPV, Venus,HBO, Show, Cinemax abeee vsi4ko kakvoto ti dusha saka , gledash palnia paket, stiga vreme da imash da gi gledash. Parvata investicia e okolo 250-300 CAD i ot tam natatka kato ti smeniat koda samo proveriavash saita i novia poniakoga izliza oshte predi da sa go smenili. Mnogo e vajno da imash south east izlojenie i da niama mnogo debeli darveta otpred. Ako imash deca moje da se nalogi dva receivera 4e mnogo detsko ima. Aide uspeh
Аватар
Shinobi
Обратна връзка:

Мнение от Shinobi »

lyubo тъкмо преглеждам този сайт :) много е изчерпателен благодаря :)
Аватар
Shinobi
Обратна връзка:

Мнение от Shinobi »

c200 аз това вече го направих с Рогерс с всичките им канали възможни :)
въпросът е може ли ощв и къде го може това :D а колкото до 15-20 за пеи пер виев ...да се застрелят..за мач в който може да няма и един гол аз да си рася парите..няма начин :)
Аватар
Shinobi
Обратна връзка:

Мнение от Shinobi »

Sergo добре а как става този номер ?:)имам предвид Дисш нетворк се предлага само в америка?:) А Белл-а тук предлага същото като рогерс..дори същите канали и пакети ?:)
Заключено