Та идеята е,че обожавам мачове.И разбира се търся да намеря Английската лига тв канала и по специално канала на Челси

Доколкото става въпрос за Рогерс и Белл и другия сателитен представител в Торонто поне..мисля че го има и навсякаде в канада..май беше СтарЧойс те предлагат абсолютно идентични канали в който няма никакав футбол..поне този който ние познаваме от бг а обичайния техен блъзни онзи хвани за..няма да уточнявам каде онзи..
Другото е че предпочитам повечето канали Щатските им варианти вместо канадските тъйкато канадските ми се струват..това разбира се е лично мое мнение не желая да обидя никого..много ама много бедни.. за бг телевизия се отказах още преди време тъйкато не съм подучул нищо. Знам едно сайтче за онлине гледане на бтв но и то не е нещо кой знае колко велико. Сайтчето е Нетера.Направете си аккаунт и го пробвайте в случей че не ви е известно.Сега съжелявам ако мисълта ми е много ама много разхвърляна но все още се съвземам от новата година.Да не пропусна Рогерс пусна за пръв път 24-4асов футболен канал който разбира се няма нищо от английската лига в него..с Еквадор Италия Бразилия и другите първенства ги забравих.В момента е безплатно на 428 канал мисля.Пробвайте го но не е нищо кой знае колко свястно.Та ако някой има каква да е идея.. за как да стане със Директ Тв, или просто някак да намеря тези канали , или със друг провидър или със някъкъв сателитен екуипмент ..каквото и да е - ще съм повече от радостен да го чуя.И моля напишете подробно идеята си, не се гордея с някакви свръх сателитни познания. Чух че някакви китайци предлагали също сателити със канали на който им излизали кодовете на някакъв сайт но също така разбрах че поголомно изгаряли на 1-вия или максимум втория месец. Това разбира се не мога да го твърдя тъйкато не съм проверявал. Разбрах че някакви руснаци предлагали също сателити с пей пер виев
което е безплатно но така и не ги открих в и-нет. В интернет след доста търсене на сателитни провидери в Канада намерих че единствените които са в Греатър Торонто Ареа са Белл Рогерс и СтарЧойс. Разбира се има някой който са извън тях но те не продават и не предлагат услуги в Греатър Торонто Ареа. Доста се разпростях. Ако някой има идеи..да стреля на месо..