Абе чудя се нещо за нетърсените професии

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено

С търсена от Quebec професия ли сте? :)))

Анкетата свършва на Сря Фев 04, 2004 6:03 am

Общо гласове: 0
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Абе чудя се нещо за нетърсените професии

Мнение от yaiuat »

Понеже гледам няколко отказа сега. И всичките те са на хора с нетърсени професии. Обаче при единия не става въпрос сякъш за липса на точки колкото до писмен отговор че "професията не отговаряла на техните критерии"(бакалав. педагогика... и .тн др. не е важно).
- Това не е търсена
http://www.immigration-quebec.gouv.qc.c ... sible.html

и не е в спистка с привилегированите
http://www.immigration-quebec.gouv.qc.c ... giees.html

, които се отнасят за тия без търсена. Освен това се питам и дали вече не действа принципа какт е например при Манитоба- да се класират първо с търсените професии и ако покрият някаква квота там(която те си знаят) на другите да се отказа

Просто си мисля...
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

'ба ли го дали съм с търсена професия... :wink:
Ако си намеря работа, значи ми е търсена професията, ако ли не - пак ще правя мехурчета под вода... :D
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Мнение от yaiuat »

IvHaydu написа:'ба ли го дали съм с търсена професия... :wink:
Ако си намеря работа, значи ми е търсена професията, ако ли не - пак ще правя мехурчета под вода... :D
Да де, но то това е повече за пред тях на интервюто :)
Едно време един доц. казваше: -Студентките кни жки са за пред баба, мама, дядо, чичо но не и за пред мен :wave2: :wink:

:beer: :beer: :beer: :D :D :D :beer: :D :D :D :beer: :beer: :beer: :beer:
Аватар
Papi

Мнение от Papi »

towa s tarsenite profesii e takawa glupost..., ama kato doidete 6te vidite! :D
Botzo

Мнение от Botzo »

...
Последно промяна от Botzo на Пон Дек 05, 2005 8:47 pm, променено общо 1 път.
Keeper of the 7 keys
Обратна връзка:

Мнение от Keeper of the 7 keys »

Malko moi komentari za tursenite profesii i t.n.

Vinagi ima nachin da se kompensira obrazovanie, staj, neznaene na ezik i t.n. I horata preceniavat dokolko shte budete adaptivni i kak shte se prisposobite v jivota v Canada. Kolkoto i da zvuchi kato klishe, tova e viarno v mnogo goliama stepen.
Pak shte se povtoria, che na moeto interviu izobshto ne se vpechatliha ot sertifikatite mi i komputernia mi staj, a ot 6-te meseca kato gotvach v amerikanskoto posolstvo.
A i frenskia mi hich ne beshe dobur.

Otnosno srednoto i visheto obrazovanie - naprimer, za da stigna do interviu v Telus triabvashe da si sukratia CV-to ot 2 na 1 stranica. Ostavih samo srednoto obrazovanie, mahnah sertifikatite i chak togava me viknaha.

S drugi dumi vinagi ima nachini da se dokajete - na interviuto, predi ili sled nego. Ezicite si ostavat vajen kriterii, no ima i mnogo drugi neshta, s koito mojete da se prodadete.
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Ха-ха,
интересно дали Дядо Коледа би издържал интервюто? Неговата професия май не е включена в NOC... :D :D
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

IvHaydu написа:Ха-ха,
интересно дали Дядо Коледа би издържал интервюто? Неговата професия май не е включена в NOC... :D :D
Че той Дядо Коледа си е канадски гражданин ... Не си ли виждал какъв му е адреса:
Santa,
The Noth Pole,
Canada,
HOH OHO,

:lol: :lol: :beer:
Заключено