Пловдивчани, не забраяйте следващата ни среща - на 19.12. 2005 от 19.30 ч. в познатото на всички заведение - ресторант "Вестра". Това е последната ни среща преди Коледа, така че нека се съберем повече хора и да решим кога ще бъдат срещите ни по празниците. По график се падат да са на 26.12 и на 2.01, ако има някой, който не иска да са на тези дати нека пише, за да знаем какво да правим. На мен лично не ми пречи срещите да са на 26.12 и на 2.01, но ако повечето искат да ги сменим с 27.12 и 3.01 от моя страна няма проблем. Помислете и кажете мнението си тук- 26.12.2005 и 2.01.2006 или 27.12 и 3.01. А на atanas_f пожелавам до следващата ни среща вече да имат визите в ръцете си , че после идва и нашия ред
Здравейте и от мен. Мерси за хубавите пожелания ,но все още нямям никакъв хабер .А да се надяваме Ани вашите да дойдат по бързо от нашите Относно срещите ние сме там -нямаме никакви притеснения относно датите,само купон да има .Пожелавам да има повече нови хора .
Евентуално има вазможнотс да се намери лаптоп? в слу4аи 4е има - имам снимков и филмов матерял около 2 ГБ -само от тазгоди6ното ми посестение в Канада.
Ние сме също за 27 и 3. Предполагам че и за други няма да е проблем. Така,че ако Ани ако искаш обявявай тези дати, аз ще се чуя с valem и ще ги уведомя и тях, ако не са успели да прочетат темата.
ОК, значи срещите по празниците ще бъдат на 27.12 и на 3.01. И да не забравите да дойдете в понеделник на срещата Ама, как само ги обичам тия наши срещи
Здравейте на всички от Пловдив,тръгнали по трудния път за Канада!!! За съжаление,аз поне немога лично да дойда :rev: (на фаза събиране на багаж съм) на някоя от вашите срещи (а познавам доста от вас и всички сте супер!!!) , но за сметка на това си ги организирам с хора от Пловдив в София: та: вчера в София ни беше на гости Ilka!!!!
Много ви моля предайте специални поздрави на tornadoto, na atanas_f (Наско чакаме те с Игнат напролет да додеш) и на адаша totev!!!! :beer2: :drink:
Здравейте пак от мен .Галин да не забрави какво обещава. Мога да кажа вече спокойно че ще сме там -В Канада на пролет. Днес най -накрая Дойдоха Визите :partytime: :partysmiley: .За срещата във вторник ще нося-снимки на същите не орегиналите .Успех на всички на какъвто и етап да са от процедурата .
здравейте,
аз до сега не съм присъствал на никакви срещи, но се реших да кандидатствам за имиграция. Мога ли да дойда на срещата, за да ми обясните как горе долу става, и имам и няколко други въпроси на които искам да намеря отговора.
gnk написа:здравейте,
аз до сега не съм присъствал на никакви срещи, но се реших да кандидатствам за имиграция. Мога ли да дойда на срещата, за да ми обясните как горе долу става, и имам и няколко други въпроси на които искам да намеря отговора.
Заповядай - с удоволствие! Всеки от групата ще ти съдейства както може...
atanas_f написа:Здравейте пак от мен .Галин да не забрави какво обещава. Мога да кажа вече спокойно че ще сме там -В Канада на пролет. Днес най -накрая Дойдоха Визите :partytime: :partysmiley: .За срещата във вторник ще нося-снимки на същите не орегиналите .Успех на всички на какъвто и етап да са от процедурата .
Е, най-накрая дойдоха и вашите визи. Хайде отивайте сега да ги полеете :beer2: Знех си аз, че ще дойдат до понеделник Пожелавам ви много късмет и сбъднати мечти на канадска земя и дано скоро дойдат и нашите визи
А относно срещата нали знаете , че е в понеделник, вторник ще бъдат само по празниците, така че очакваме ви в понеделник да пием по една за ваше здраве
gnk написа:здравейте,
Разбира се, че можеш да дойдеш. Очакваме те в понеделник