Отново на среща в Пловдив / 19.12.2005/

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
AniK
Обратна връзка:

Отново на среща в Пловдив / 19.12.2005/

Мнение от AniK »

Пловдивчани, не забраяйте следващата ни среща - на 19.12. 2005 от 19.30 ч. в познатото на всички заведение - ресторант "Вестра". Това е последната ни среща преди Коледа, така че нека се съберем повече хора и да решим кога ще бъдат срещите ни по празниците. По график се падат да са на 26.12 и на 2.01, ако има някой, който не иска да са на тези дати нека пише, за да знаем какво да правим. На мен лично не ми пречи срещите да са на 26.12 и на 2.01, но ако повечето искат да ги сменим с 27.12 и 3.01 от моя страна няма проблем. Помислете и кажете мнението си тук- 26.12.2005 и 2.01.2006 или 27.12 и 3.01. А на atanas_f пожелавам до следващата ни среща вече да имат визите в ръцете си :D , че после идва и нашия ред :wink:
AniK
Обратна връзка:

Мнение от AniK »

Хей, пливдивчани много сте несериозни. Хайде дайте мнение по въпроса.
Аватар
atanas_f
Обратна връзка:

Мнение от atanas_f »

Здравейте и от мен. :D Мерси за хубавите пожелания ,но все още нямям никакъв хабер :( .А да се надяваме Ани вашите да дойдат по бързо от нашите :wink: Относно срещите ние сме там -нямаме никакви притеснения относно датите,само купон да има :lol: .Пожелавам да има повече нови хора . :?
bp_de

Мнение от bp_de »

Аз ли4но сма за 27 и 03.

Евентуално има вазможнотс да се намери лаптоп? в слу4аи 4е има - имам снимков и филмов матерял около 2 ГБ -само от тазгоди6ното ми посестение в Канада.

:beer: :beer: :beer:
Аватар
Dalia

Мнение от Dalia »

Ние сме също за 27 и 3. Предполагам че и за други няма да е проблем. Така,че ако Ани ако искаш обявявай тези дати, аз ще се чуя с valem и ще ги уведомя и тях, ако не са успели да прочетат темата.
AniK
Обратна връзка:

Мнение от AniK »

ОК, значи срещите по празниците ще бъдат на 27.12 и на 3.01. И да не забравите да дойдете в понеделник на срещата :D Ама, как само ги обичам тия наши срещи :lol:
Аватар
galin
Обратна връзка:

Среща

Мнение от galin »

Здравейте на всички от Пловдив,тръгнали по трудния път за Канада!!! За съжаление,аз поне немога лично да дойда :rev: (на фаза събиране на багаж съм) на някоя от вашите срещи (а познавам доста от вас и всички сте супер!!!) , но за сметка на това си ги организирам с хора от Пловдив в София: та: вчера в София ни беше на гости Ilka!!!!
Много ви моля предайте специални поздрави на tornadoto, na atanas_f (Наско чакаме те с Игнат напролет да додеш) и на адаша totev!!!!
:wave2: :beer2: :drink:
Аватар
totev

Мнение от totev »

merci, za pozdravite ada6, sabirai bagaja i ne zabravqi parite i rakiqta da sa po-golqma 4ast ot kufarute.Pozdravi na vsi4ki.
...мразя мастика без айрян...
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

Ако си осигуря транспорт за връщане може и аз да цъфна там.
Док.............
TROUBLEMAKER
AniK
Обратна връзка:

Мнение от AniK »

Пловдивчани, не се крийте, ще ви чакаме в понеделник :wink:
Аватар
atanas_f
Обратна връзка:

Мнение от atanas_f »

Здравейте пак от мен :D .Галин да не забрави какво обещава. :wink: Мога да кажа вече спокойно че ще сме там -В Канада на пролет. :roll: Днес най -накрая Дойдоха Визите :partytime: :dance: :partysmiley: .За срещата във вторник ще нося-снимки на същите не орегиналите :D .Успех на всички на какъвто и етап да са от процедурата . :thumbsup:
gnk

Мнение от gnk »

здравейте,
аз до сега не съм присъствал на никакви срещи, но се реших да кандидатствам за имиграция. Мога ли да дойда на срещата, за да ми обясните как горе долу става, и имам и няколко други въпроси на които искам да намеря отговора.
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

gnk написа:здравейте,
аз до сега не съм присъствал на никакви срещи, но се реших да кандидатствам за имиграция. Мога ли да дойда на срещата, за да ми обясните как горе долу става, и имам и няколко други въпроси на които искам да намеря отговора.
Заповядай - с удоволствие! Всеки от групата ще ти съдейства както може... :beer: :beer: :beer:
Изображение
AniK
Обратна връзка:

Мнение от AniK »

atanas_f написа:Здравейте пак от мен :D .Галин да не забрави какво обещава. :wink: Мога да кажа вече спокойно че ще сме там -В Канада на пролет. :roll: Днес най -накрая Дойдоха Визите :partytime: :dance: :partysmiley: .За срещата във вторник ще нося-снимки на същите не орегиналите :D .Успех на всички на какъвто и етап да са от процедурата . :thumbsup:
Е, най-накрая дойдоха и вашите визи. Хайде отивайте сега да ги полеете :beer2: Знех си аз, че ще дойдат до понеделник :D Пожелавам ви много късмет и сбъднати мечти на канадска земя и дано скоро дойдат и нашите визи :wink:
А относно срещата нали знаете , че е в понеделник, вторник ще бъдат само по празниците, така че очакваме ви в понеделник да пием по една :beer: за ваше здраве :lol:
AniK
Обратна връзка:

Мнение от AniK »

gnk написа:здравейте,
Разбира се, че можеш да дойдеш. Очакваме те в понеделник :D
Заключено