Медицински
Ние си платихме визите още при изпращането на документите за мед. в Букурещ.
Според вас кога ще започнат да ни изпращат поканите за визи, дали преди празниците или след това?
На мен от МОМ ми казаха, че периода е между 6 и 8 седници след затварянето на досието (ОК). Но във форума има доста хора които още на третата седмица получават поканите, и за съжаление такива, които чакат повече от три месеца (да не дава Господ на никой толкова много чакане).
Дали е още рано за резервация на самолетни билети?
Тези, които сте вече с ОК започнахте ли да мислите и за багажа?
Според вас кога ще започнат да ни изпращат поканите за визи, дали преди празниците или след това?
На мен от МОМ ми казаха, че периода е между 6 и 8 седници след затварянето на досието (ОК). Но във форума има доста хора които още на третата седмица получават поканите, и за съжаление такива, които чакат повече от три месеца (да не дава Господ на никой толкова много чакане).
Дали е още рано за резервация на самолетни билети?
az mislia da si platia vizata,kato mi doide pokanata(nadiavam se da e skoro)
a za bagaja-ne mislia oshte,zastoto planuvam da patuvam kraia na april niakade
ne mi se zaminava zimata,kato se ima predvid 4e nikoi ne poznavam i niama nito koi da me 4aka....
po-dobre da se e vdignal snega v Montreal,kogato pristigam:)
a za bagaja-ne mislia oshte,zastoto planuvam da patuvam kraia na april niakade
ne mi se zaminava zimata,kato se ima predvid 4e nikoi ne poznavam i niama nito koi da me 4aka....
po-dobre da se e vdignal snega v Montreal,kogato pristigam:)
Виж тази тема http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=17262rumys написа:Но във форума има доста хора които още на третата седмица получават поканите, и за съжаление такива, които чакат повече от три месеца (да не дава Господ на никой толкова много чакане).
Иначе мислим...и куфари купуваме

neli, и ние сме за Монреал. С две деца сме. Бързаме да заминем, за да могат да хванат учебната година. За синът ни не се притесняваме, защото той учи във Френската гимназия с втори западен е испански, а знае и английски, но дъщеря ни е 5 клас и се оправя само с английския, френски не е учила въобще. Ако заминем трябва да бъде или зимата (края на януари началото на февруари) или чак за следващата учебна година, а аз мисля да се запиша септември в университета, за да си направя еквиваланс на дипломата. Знам също, че билетите през януари и февруари са по-ефтини. Иначе вярно зимата е кофти сезон, но при нас за съжаление няма как. Трябва да действаме по-бързо.
neli, да не ти прозвучи много "пресилено и нафукано", но имам една камара професии: дърворезбар, изящни изкуства (живопис и графика), графичен дизайнер, магистър педагог. Мисля да направя еквиваланс на последното, защото другите са свободни професии и за тях не се изисква (поне не съм чувала) приравняване.
Иначе за щастие имаме приятели в Монреал, които са готови веднага щом ни пристигнат поканите за визи и уточним датата на полета да ни наемат квартира.
Иначе за щастие имаме приятели в Монреал, които са готови веднага щом ни пристигнат поканите за визи и уточним датата на полета да ни наемат квартира.