Kwon-Do написа:Krimon,съжелявам,че се впрягам...............но за мен това не е галено.Сега ,все едно на некой инжинер да му кажа "Строяч",примерно.А относно Велико,аз срещу него нямам нищо лично,само срещу този лооош,лоош и показващ ниската здравна култура на българина навик да с енаричат така зъболекарите!
Айде съсъ здраве и желая на всички успех със зъболечението!В последните години то вече не е толкова страшно,нито болезнено.Вече всеки себеуважаващ себе си зъболекар използва последните пололения упойки и техники .Така ,че дерзайте!
аз не виждам нищо обидно в строяч, ама ти си знаеш
както и в зъбар
приравнявай си дипломите, но подсъзнателния ужас на хората няма да изчезне .... малцина са смелчаците и то от тези с устите-гробници, които са се подлагали нееднократно на зъболечение. Ако не ще незнамсиквиси упойки да ми сложат, една седмица преди да отида на зъболекар си стискам очите и зъбите от страх. И не ме боли, факт ! И какво от това
Знаеш ли го вица за зъболекаря и пациентката, която му казала, че не знае дали повече се страхува от преглед при гинеколог или зъболекар. Отговорът бил : Решавайте по-бързо, за да знам до къде да смъкна стола.