...

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Veliko написа: Naprawo im se chudia na higienistite, tolkowa gadno bachkane za tolkoz malko pari.
Е защо пък да взимат малко пари, $35-45 взимат на час тук, вярно че не е много приятна работа но парите не са малко :o .
Циганите - на Сатурн !
Аватар
Kwon-Do

Мнение от Kwon-Do »

Велико,

Пръпоръчвам ти да отидеш на ветиринар!!!Защото нещастници като тебе,дето нямат елементарното уважение към човека който ще им облекчава болката и ги наричат със обидният епитет "зъбар",заслужават само това!И дано Канада ви облагороди малко,защото иначе си оставаш тъмен балкански субект.
И още нещо ,в живота си съм срещал много хора от най-различни професии и не знам да съм си позволявал да унижавам някого по този начин ,но явно си е до възпитание!

Всъщност какво се чудя аз,отношението към собственото ти здраве може да си проличи от изказвания от типа"зъбар"!Явно твоето собствено здраве,Велико,е толкова ничтожно понятие и е толкова незначително,че хората които се грижат за него........просто са "зъбари" или " докторя".Но това всъщност е ясно още от мига когато написа "не с етърпи вече",явно си от тези които до последно търпят за да спестят някой лев.Колко такива са минали през мене,дето в устата им гробница(защото именно в такова състояние са устите на хората нямащи елементарното уважение към медицинската професия),само че като влизат в кабинета са първи мазници...........и определено знаят как да те нарекат "Докторе"........само че само докато те гледат в лицето ,а зад гърба ти се осмеляват да изразят яда си в безсилното"зъбар" просъскано през зъби!
Аватар
Kwon-Do

Мнение от Kwon-Do »

Ботзо,виж сега за система където всяка грешка се наказва със съд и плащане на глобии риск от санкции,това което ти се случва е съвсем нормално!Защото като чели от системата за здравеопазване в комунистическите страни сме свикнали куцо и сакато да с е захваща да върши работа за която не е квалифициран!!!!И веднага ти давам примери......знаеш ли колко хора са преминали през клиниката в коато работя,пострадали от именно такива случаи,зъболекар за да не откаже напациента се захваща да вади мъдрецкойто определено не му е по силите,в резултат на 3 часови мъки ,зъбът е изваден а пациента идва подут в нашата клиника на другият ден .......и поставената му от нас диагноза е ...ФРАКТУРА НА ПРОЦЕСУС КОНДИЛАРИС НА ДОЛНАТА ЧЕЛЮСТ!!!!!!!Със съответното последвало 3 месечно лечение,което хич не е отнай приятните ,да не говорим з ацената.Втори пример,колега лекува зъб с криви канали,без да има съответно нужния за целта инструментариум нито необходимия клиничен опит.Резултат - лошо лечение и последвала екстракция на зъба и поставяне на металокерамичен мост(нали се сещаш....цената му излезна мноого по-солена ако беше дал малко пари повече и беше дошъл при специалист още тогава)>Знаеш ли колко такива случаи мога да ти приведа?За да ти докаца ,че ДА, КОЛЕГАТА ЕБИЛ ПРАВ КАТО Е ПРЕЦЕНИЛ ,ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ ТЕ Е ОТПРАТИЛ ПРИ СПЕЦИАЛИСТ!!!!ВМЕСТО ДА ТИ СВЪРШИ РАБОТАТА КАКТО МОЖЕ И ДА СИ ПРИБЕРЕ СУХОТО,ТОЙ НАЙ-КОРЕКТНО ТЕ Е ИЗПРАТИЛ ПРИ НЯКОЙ КОЙТО ЩЕ ТИ Е НАИСТИНА ОТ ПОЛЗА!Евала на този доктор!Ама за кой ли път с еубеждавам ,че българина не разбира от нищо,но много обича да дава оценки за всичко!!!!
Аватар
Kwon-Do

Мнение от Kwon-Do »

А знаеш ли какво става, Ботцо,ако те хванат че си се захванал с работа която изисква специалист?????Ако всичко е ОК,добре.......но ако не дай си боже стане нещо..........пациента може да подведе под отговорност стоматолога си!!!!И сега ми обясни,защо аз като стоматолог трябва да рискувам да си съсипя кариерата,името и финансите за да спестя на Теб ,Ботцо,некви си 100 долара повече?????защо трябва да го правя,заради твоето "благодаря"?Защо трябва да го правя след като съм преценил ,че тази работа струва много повече пари от колкото аз имам право като неспециалист да ти взема?????Естественно е че ще те пратя при специалист!!!!!
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

ами че то "зъбар" си е нарицателно, на галено се наричат зъболекарите така, защото повечето хора умират от ужас, когато ги посещават, ти що се впрягаш :wink: че и Велико го направи на пихтия заради една дума :(
Аватар
Kwon-Do

Мнение от Kwon-Do »

Krimon,съжелявам,че се впрягам...............но за мен това не е галено.Сега ,все едно на некой инжинер да му кажа "Строяч",примерно.А относно Велико,аз срещу него нямам нищо лично,само срещу този лооош,лоош и показващ ниската здравна култура на българина навик да с енаричат така зъболекарите!
Айде съсъ здраве и желая на всички успех със зъболечението!В последните години то вече не е толкова страшно,нито болезнено.Вече всеки себеуважаващ себе си зъболекар използва последните пололения упойки и техники .Така ,че дерзайте!
Kiwi

Мнение от Kiwi »

Kwon-Do написа:.. работа която изисква специалист...Естественно е че ще те пратя при специалист!!!!!
Стига си бърборил ами препоръчай добър зъболекар.
Аватар
Kwon-Do

Мнение от Kwon-Do »

:lol: Ами в момента приравняват дипломите си,но след некоя и друга годинка.....ще имате в Монреал мноооого добри зъболекари от София. :lol:
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Kwon-Do написа:Krimon,съжелявам,че се впрягам...............но за мен това не е галено.Сега ,все едно на некой инжинер да му кажа "Строяч",примерно.А относно Велико,аз срещу него нямам нищо лично,само срещу този лооош,лоош и показващ ниската здравна култура на българина навик да с енаричат така зъболекарите!
Айде съсъ здраве и желая на всички успех със зъболечението!В последните години то вече не е толкова страшно,нито болезнено.Вече всеки себеуважаващ себе си зъболекар използва последните пололения упойки и техники .Така ,че дерзайте!
аз не виждам нищо обидно в строяч, ама ти си знаеш
както и в зъбар :wink:

приравнявай си дипломите, но подсъзнателния ужас на хората няма да изчезне .... малцина са смелчаците и то от тези с устите-гробници, които са се подлагали нееднократно на зъболечение. Ако не ще незнамсиквиси упойки да ми сложат, една седмица преди да отида на зъболекар си стискам очите и зъбите от страх. И не ме боли, факт ! И какво от това :(

Знаеш ли го вица за зъболекаря и пациентката, която му казала, че не знае дали повече се страхува от преглед при гинеколог или зъболекар. Отговорът бил : Решавайте по-бързо, за да знам до къде да смъкна стола. :lol:
Veliko

Мнение от Veliko »

Abe Kwo-do, ili tam kakto ti e kitajskoto ime, mnogo ti znae e chowkata. Niamam vreme da se zanimawam s tapanari kato tebe, i mezhdu drugoto imam 100 % pokritie na zybarskite uslugi, neshtastnik takyw.
Аватар
Kwon-Do

Мнение от Kwon-Do »

Ha-ha-haaaaaaa :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

Kwon-Do написа:Ha-ha-haaaaaaa :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:
хехехе, трябва да гледаш един епизод на Сайнфелд в който говорят за анти-дентити ;-)
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
some

Мнение от some »

Kva tema se e razvila okolo 3 tochki
tochica

Мнение от tochica »

целия форум е станал на едни болинки :)
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
Заключено