Трудов стаж само с трудова книжка ли се доказва?
Трудов стаж само с трудова книжка ли се доказва?
Здравейте!Чудесно е ,че ви има!Оттоворих си,четейки форума на много въпроси,но неразбрах само тр.книжка ли доказва стажа?Като преснех всичките и страници се събраха доста страници за нотариална заверка и превод.АЗ съм учитека и всичкия ми стаж-12год.,е в ено училище.От канцеларията ми направиха препис-извлечение,което е само 1стр.,но описва всичко-подписано,подпечатано,с номер,адрес и т.н.Не е ли достатъчно само него да заверя и преведа-това би спестило доста пари?
trudovia staj se dokazva s trudova knijka i/ili belejka ot rabotata.kogato az si prastah DCS si pratih kopie na trudovata knijka i vzeh slujebna belejka ot rabotata mi 4e rabotia vav firmata i ne sam pred uvolnenie.ne si pesti parite-dokato polu4i6 viza ima dosta da pohar4i6 -i si izprati dokumentite kakto rriabva-t.e.trudovata knijka,a ako iskash dori i tazi belejka,koiato sa ti dali ot u4ilisteto...
-
- Обратна връзка:
в бележката издадена от нои на една страница се описват всички работи и времето през които си ги работил за целта се подава молба с трудова книжка и с ОП2 за последната работа става готово за 21 дни
успех
успех
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
L. Pasteur, 1854
Пращате тази бележка от училище + служебна бележка с данните на работодателя откога и като каква работите при него с подпис и печат, изходящ номер.
За интервюто обаче, ще трябва да си носиш трудова книжка или удостоверение от НОИ
За интервюто обаче, ще трябва да си носиш трудова книжка или удостоверение от НОИ
DCS - подтвърждение 22.04.05
Дата за интервю - 29.11.05
Чакане на отговор от Ордена на инженерите
Дата за интервю - 29.11.05
Чакане на отговор от Ордена на инженерите