Трудов стаж само с трудова книжка ли се доказва?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
nushana

Трудов стаж само с трудова книжка ли се доказва?

Мнение от nushana »

Здравейте!Чудесно е ,че ви има!Оттоворих си,четейки форума на много въпроси,но неразбрах само тр.книжка ли доказва стажа?Като преснех всичките и страници се събраха доста страници за нотариална заверка и превод.АЗ съм учитека и всичкия ми стаж-12год.,е в ено училище.От канцеларията ми направиха препис-извлечение,което е само 1стр.,но описва всичко-подписано,подпечатано,с номер,адрес и т.н.Не е ли достатъчно само него да заверя и преведа-това би спестило доста пари?
neli78

Мнение от neli78 »

trudovia staj se dokazva s trudova knijka i/ili belejka ot rabotata.kogato az si prastah DCS si pratih kopie na trudovata knijka i vzeh slujebna belejka ot rabotata mi 4e rabotia vav firmata i ne sam pred uvolnenie.ne si pesti parite-dokato polu4i6 viza ima dosta da pohar4i6 -i si izprati dokumentite kakto rriabva-t.e.trudovata knijka,a ako iskash dori i tazi belejka,koiato sa ti dali ot u4ilisteto...
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

Тр стаж се доказва с трудова книжка или бележка от НОИ
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

в бележката издадена от нои на една страница се описват всички работи и времето през които си ги работил за целта се подава молба с трудова книжка и с ОП2 за последната работа става готово за 21 дни
успех
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
Аватар
sweety

Мнение от sweety »

Пращате тази бележка от училище + служебна бележка с данните на работодателя откога и като каква работите при него с подпис и печат, изходящ номер.
За интервюто обаче, ще трябва да си носиш трудова книжка или удостоверение от НОИ
DCS - подтвърждение 22.04.05
Дата за интервю - 29.11.05
Чакане на отговор от Ордена на инженерите
Аватар
Ivet
Обратна връзка:

Мнение от Ivet »

Не ме носили нито трудови книжки, нито удостоверения от НОИ. Само преведени трудови договори и служебни бележки ни свършиха работа.
Let it go...
Заключено