Гинеколог в Монреал
milla написа:Така е, всичКи понякога грешим при писането по една или друга причина и е добре да не се бърка гореспоменатата чуждица в българския език.krimon написа:гени или гине
не мога да съм полезна, всичи при които съм била не са добри
ако ти е спешно се плаща
иначе личния лекар ти дава направление и чакаш
Съгласна съм с казаното от balbi и предлагам да не подминавате безучастно тази тема, ако можете да помогнете с информация.
Сори, paraglider, но за Gatineau, нямам никакво инфо. Чудя се дали няма да може да се намери някакъв списък примерно от Ордера на докторите. :unhappy:

Влизаш в списъка за Майка Тереза на форумите.

Вие, милла, защо пишете този постинг след като нямате информация за Гатино, само за да ме коригирате ли

Моля ви спрете да спорите дали се пише "гине" или "гени". Грешката беше моя и я коригирах.
На мен също ми препоръчаха д-р Червенков. Днес и се обадих, но тя не приема повече пациенти. Отидох при друг гинеколог с препоръка - Георг Малу. Намира се на 5450 бул. Кот-де-неж. За съжаление се оказа, че няма ехограф и май ми се обезсмисли ходенето. Въпреки това ме прегледа, но честно казано в България съм ходила при много по-кадърни лекари.
На мен също ми препоръчаха д-р Червенков. Днес и се обадих, но тя не приема повече пациенти. Отидох при друг гинеколог с препоръка - Георг Малу. Намира се на 5450 бул. Кот-де-неж. За съжаление се оказа, че няма ехограф и май ми се обезсмисли ходенето. Въпреки това ме прегледа, но честно казано в България съм ходила при много по-кадърни лекари.
- Stoynev
- Обратна връзка:
Благодаря много за информацията Налекс. Свърши ми идеална работа. От днес жена ми ве4е има гинеколог (тя е бременна и затова ми трябваше спешно). Преди това на два пъти си губих по половин ден и не успявах да намеря. На едното място ми отказаха , а на другото ми дадоха среща след 2 месеца
. Като се видим (запознаем) ще 4ерпя
.
За който иска да се иде при д-р 4ервенкова адреса е 5450 Кот де неж, офис 500.

За който иска да се иде при д-р 4ервенкова адреса е 5450 Кот де неж, офис 500.
"Най-добрият сред хората е оня, който е най-полезен" - А. ДЖАМИ
-
Мило момиче,Karolina написа:Моля ви спрете да спорите дали се пише "гине" или "гени". Грешката беше моя и я коригирах.
Тук ехографиите не се правят гинеколози а от ехографисти и впоследствие се разчитат от рентгенолози. На гинеколога се дава разчетената снимка. Така че в Канада едва ли ще намериш гинеколог с ехограф. Ако лекаря прецени, че има нужда от ехографско изследване ще те изпрати на такова. Ако си бременна ти се полагат две ехографии, освен в случаите на патологична бременност, когато може да ти правят такива всяка седмица, ако е необходимо.
Не зная как прецени, че лекарят е некадърен; може би става въпрос различия в системите на здравеопазване.
Mило момиче,
тук трябва да свикнеш с разделението на труда- една ти мери пулса, друга те записва, трета ти прокарва картата през апарата, чцетвърта те пита дали кихаш, пета надзирава всички тези... разликата е че в БГ това го прави една сестра, а тук 5.
някои му викат на това професионализъм, а аз му викам яко точене на здравната каса 

тук трябва да свикнеш с разделението на труда- една ти мери пулса, друга те записва, трета ти прокарва картата през апарата, чцетвърта те пита дали кихаш, пета надзирава всички тези... разликата е че в БГ това го прави една сестра, а тук 5.

Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Gynécologues Associés (Les)
235, boulevard René-Lévesque Est,
Montréal, QC H2X 1N8
Tél. : 514-866-2446
Clinique médicale Fémina
1265, rue Berri, bureau 430
Montréal (Québec) H2L 4X4
Tél.: (514) 843-7904
http://www.clinique-femina.com/menu.htm
Obadi se i ako problema ti e seriozen, nepremeno go kaji na sekretarkata, zashtoto inache moje i da ti otkajat.
235, boulevard René-Lévesque Est,
Montréal, QC H2X 1N8
Tél. : 514-866-2446
Clinique médicale Fémina
1265, rue Berri, bureau 430
Montréal (Québec) H2L 4X4
Tél.: (514) 843-7904
http://www.clinique-femina.com/menu.htm
Obadi se i ako problema ti e seriozen, nepremeno go kaji na sekretarkata, zashtoto inache moje i da ti otkajat.
Kakto vinagi - pravo v 10-ta. Pak shte se povtoria - uchiloto si e uchilo!sasho71 написа:Mило момиче,![]()
тук трябва да свикнеш с разделението на труда- една ти мери пулса, друга те записва, трета ти прокарва картата през апарата, чцетвърта те пита дали кихаш, пета надзирава всички тези... разликата е че в БГ това го прави една сестра, а тук 5.някои му викат на това професионализъм, а аз му викам яко точене на здравната каса

"You can always count on Americans to do the right thing. After they've tried everything else."
Winston Churchill
Winston Churchill
Е, поне не им се налага да полагат Сапапмуратовата клетва
За лекарите в Туркменистан Сапармуратова клетва вместо Хипократова
15/11/2005 13:59
Преди да започнат работа, младите лекари в Туркменистан вече ще се заклеват във вярност към президента Сапармурат Ниязов и неговата книга “Рухнама”, вместо да полагат Хипократовата клетва, както става по света.
“След като получих високата квалификация лекар и упражнявайки професионална дейност, тържествено падам на колене и се заклевам във вярност към заветите на Великия Сапармурат Туркменбаши /лидер на всички туркмени/ и във великите идеали на Свети Рухнама”, гласи текстът на новата лекарска клетва, публикуван днес в официалния вестник “Неутрални Туркменистан”. “Рухнама”, за която авторът й твърди, че е духовен пътеводител на туркменския народ, се изучава във всички училища в страната, а държавните служители биват препитвани за нейното съдържание веднъж годишно. Новата лекарска клетва определя десетина морални норми и забранява евтаназията. В началото на годината Ниязов затвори провинциалните болници, заявявайки, че е по-рентабилно населението да се лекува в столицата Ашхабад. Информацията е на БГНЕС.
http://www.dnesplus.com/publication.asp?pubid=103199

За лекарите в Туркменистан Сапармуратова клетва вместо Хипократова
15/11/2005 13:59
Преди да започнат работа, младите лекари в Туркменистан вече ще се заклеват във вярност към президента Сапармурат Ниязов и неговата книга “Рухнама”, вместо да полагат Хипократовата клетва, както става по света.
“След като получих високата квалификация лекар и упражнявайки професионална дейност, тържествено падам на колене и се заклевам във вярност към заветите на Великия Сапармурат Туркменбаши /лидер на всички туркмени/ и във великите идеали на Свети Рухнама”, гласи текстът на новата лекарска клетва, публикуван днес в официалния вестник “Неутрални Туркменистан”. “Рухнама”, за която авторът й твърди, че е духовен пътеводител на туркменския народ, се изучава във всички училища в страната, а държавните служители биват препитвани за нейното съдържание веднъж годишно. Новата лекарска клетва определя десетина морални норми и забранява евтаназията. В началото на годината Ниязов затвори провинциалните болници, заявявайки, че е по-рентабилно населението да се лекува в столицата Ашхабад. Информацията е на БГНЕС.
http://www.dnesplus.com/publication.asp?pubid=103199