Гинеколог в Монреал

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Nalex

Мнение от Nalex »

Посочената от мен специалистка е с наистина много добра професионална репутация.
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

milla написа:
krimon написа:гени или гине :lol:

не мога да съм полезна, всичи при които съм била не са добри
ако ти е спешно се плаща
иначе личния лекар ти дава направление и чакаш
Така е, всичКи понякога грешим при писането по една или друга причина и е добре да не се бърка гореспоменатата чуждица в българския език.
Съгласна съм с казаното от balbi и предлагам да не подминавате безучастно тази тема, ако можете да помогнете с информация.

Сори, paraglider, но за Gatineau, нямам никакво инфо. Чудя се дали няма да може да се намери някакъв списък примерно от Ордера на докторите. :unhappy:
:lol: :wink:

Влизаш в списъка за Майка Тереза на форумите. 8)
Вие, милла, защо пишете този постинг след като нямате информация за Гатино, само за да ме коригирате ли :wink: :lol:
Аватар
balbi

Мнение от balbi »

...
Аватар
balbi

Мнение от balbi »

[quote="krimon]
:lol: :wink:

Влизаш в списъка за Майка Тереза на форумите. 8)
Вие, милла, защо пишете този постинг след като нямате информация за Гатино, само за да ме коригирате ли :wink: :lol:[/quote]

Ami za razlika ot teb "popravkata" na Milla si e syvsem na mqsto! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

и каква е разликата :lol:
тя прави абсолютно същото, което съм направила аз :wink:
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Доктор Червенков е номер едно, за съжаление обикновенно няма места и имаш шанс само ако си бременна...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Karolina

Мнение от Karolina »

Моля ви спрете да спорите дали се пише "гине" или "гени". Грешката беше моя и я коригирах.
На мен също ми препоръчаха д-р Червенков. Днес и се обадих, но тя не приема повече пациенти. Отидох при друг гинеколог с препоръка - Георг Малу. Намира се на 5450 бул. Кот-де-неж. За съжаление се оказа, че няма ехограф и май ми се обезсмисли ходенето. Въпреки това ме прегледа, но честно казано в България съм ходила при много по-кадърни лекари.
Аватар
Stoynev
Обратна връзка:

Мнение от Stoynev »

Благодаря много за информацията Налекс. Свърши ми идеална работа. От днес жена ми ве4е има гинеколог (тя е бременна и затова ми трябваше спешно). Преди това на два пъти си губих по половин ден и не успявах да намеря. На едното място ми отказаха , а на другото ми дадоха среща след 2 месеца :evil:. Като се видим (запознаем) ще 4ерпя :beer:.
За който иска да се иде при д-р 4ервенкова адреса е 5450 Кот де неж, офис 500.
"Най-добрият сред хората е оня, който е най-полезен" - А. ДЖАМИ
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

samo не разбрах как разбрахте кой е номер 1, номер 2 и т.н. :wink:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
balbi

Мнение от balbi »

krimon написа:и каква е разликата :lol:
тя прави абсолютно същото, което съм направила аз :wink:
Shtom kazvash!
beckythomas9

Мнение от beckythomas9 »

Karolina написа:Моля ви спрете да спорите дали се пише "гине" или "гени". Грешката беше моя и я коригирах.
На мен също ми препоръчаха д-р Червенков. Днес и се обадих, но тя не приема повече пациенти. Отидох при друг гинеколог с препоръка - Георг Малу. Намира се на 5450 бул. Кот-де-неж. За съжаление се оказа, че няма ехограф и май ми се обезсмисли ходенето. Въпреки това ме прегледа, но честно казано в България съм ходила при много по-кадърни лекари.
Мило момиче,
Тук ехографиите не се правят гинеколози а от ехографисти и впоследствие се разчитат от рентгенолози. На гинеколога се дава разчетената снимка. Така че в Канада едва ли ще намериш гинеколог с ехограф. Ако лекаря прецени, че има нужда от ехографско изследване ще те изпрати на такова. Ако си бременна ти се полагат две ехографии, освен в случаите на патологична бременност, когато може да ти правят такива всяка седмица, ако е необходимо.
Не зная как прецени, че лекарят е некадърен; може би става въпрос различия в системите на здравеопазване.
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

Mило момиче, :D

тук трябва да свикнеш с разделението на труда- една ти мери пулса, друга те записва, трета ти прокарва картата през апарата, чцетвърта те пита дали кихаш, пета надзирава всички тези... разликата е че в БГ това го прави една сестра, а тук 5. :D някои му викат на това професионализъм, а аз му викам яко точене на здравната каса :lol:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
huba

Мнение от huba »

Gynécologues Associés (Les)
235, boulevard René-Lévesque Est,
Montréal, QC H2X 1N8
Tél. : 514-866-2446

Clinique médicale Fémina
1265, rue Berri, bureau 430
Montréal (Québec) H2L 4X4
Tél.: (514) 843-7904
http://www.clinique-femina.com/menu.htm

Obadi se i ako problema ti e seriozen, nepremeno go kaji na sekretarkata, zashtoto inache moje i da ti otkajat.
Pepon

Мнение от Pepon »

sasho71 написа:Mило момиче, :D

тук трябва да свикнеш с разделението на труда- една ти мери пулса, друга те записва, трета ти прокарва картата през апарата, чцетвърта те пита дали кихаш, пета надзирава всички тези... разликата е че в БГ това го прави една сестра, а тук 5. :D някои му викат на това професионализъм, а аз му викам яко точене на здравната каса :lol:
Kakto vinagi - pravo v 10-ta. Pak shte se povtoria - uchiloto si e uchilo!

:beer:
"You can always count on Americans to do the right thing. After they've tried everything else."

Winston Churchill
Аватар
perah

Мнение от perah »

Е, поне не им се налага да полагат Сапапмуратовата клетва :D

За лекарите в Туркменистан Сапармуратова клетва вместо Хипократова
15/11/2005 13:59
Преди да започнат работа, младите лекари в Туркменистан вече ще се заклеват във вярност към президента Сапармурат Ниязов и неговата книга “Рухнама”, вместо да полагат Хипократовата клетва, както става по света.
“След като получих високата квалификация лекар и упражнявайки професионална дейност, тържествено падам на колене и се заклевам във вярност към заветите на Великия Сапармурат Туркменбаши /лидер на всички туркмени/ и във великите идеали на Свети Рухнама”, гласи текстът на новата лекарска клетва, публикуван днес в официалния вестник “Неутрални Туркменистан”. “Рухнама”, за която авторът й твърди, че е духовен пътеводител на туркменския народ, се изучава във всички училища в страната, а държавните служители биват препитвани за нейното съдържание веднъж годишно. Новата лекарска клетва определя десетина морални норми и забранява евтаназията. В началото на годината Ниязов затвори провинциалните болници, заявявайки, че е по-рентабилно населението да се лекува в столицата Ашхабад. Информацията е на БГНЕС.
http://www.dnesplus.com/publication.asp?pubid=103199
Заключено