DRUGATA CANADA

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

лошото е, че момчето го мързи ... или трябва да се учи в гадните им университети, или трябва да се работи в гадните им заводи .... защо да се прави, като може да е по-лесно и по-приятно ... ама чакай сега да вземем прословутия паспорт, та ако недай си боже се наложи да се подсигурим, не напразно сме давали пари за процедури и билети, поне да си платят с паспорт канадците, а ние ще се пробваме и другаде /по Европата например/ .... обаче до паспорт докато се дочака, може да вземем да се "интегрираме" :wink:

да ви кажа правичката носталгията не същестува, това си е просто мъка по неща, които никога няма да се върнат и няма да са същите ... ама на, всеки трябва да си мине по пътя :beer:
Аватар
ArchTyrael

Мнение от ArchTyrael »

PoLuX написа:
ArchTyrael написа: a we kvi narkomani v bylgariq we horata pari za hlqb nqmat no imat za 1 gram da dadat 100 leva

...

v bylgariq nikoi ne mi e predlagal da si kupq treva, da ne govorim za drugi narkotici, no tva e shoto v bylgariq s teq smetki i zaplati kak da si pozvolqt da prodavat
ArchTyrael, ама много си зле бе човек :-) в България всичко е по-евтино, и дрогата също :-) айде прибери си се там моля те :-) ама възможно най-скоро се прибери и стига си говорил глупости, че наистина, както казва MrGeek, направо жално почна да ми става вече за тебе...
vij sebe si, ne gledai men
vijdam PoLux 4e si mnogo umen i znaesh i cenite na drogite iz bulgariq i vsi4ko :)

i otgovor na neznam koi beshe napisal 4e sym bil v taq vyzrast da zapo4na i az narkotici i t.n.
tova kakvo obshto ima s cenata na narkotika i kade prodavat pove4e?
a we vie naprao mi pravite denq hubav we, napravo se razcepvam ot kef kato se sabudq i da vi 4eta biserite, i sega v momenta sym pred kupon i 4eta tuka i napravo mi povdigate nastroenieto s biseri , mersi !!!!
a shto se otnasq za men i drogata, az se drusam s 2 narkotika alkohol i cigari, i 2te neshta sa po-eftini v bylgariq
България над всичко
Аватар
ArchTyrael

Мнение от ArchTyrael »

krimon написа:лошото е, че момчето го мързи ... или трябва да се учи в гадните им университети, или трябва да се работи в гадните им заводи .... защо да се прави, като може да е по-лесно и по-приятно ... ама чакай сега да вземем прословутия паспорт, та ако недай си боже се наложи да се подсигурим, не напразно сме давали пари за процедури и билети, поне да си платят с паспорт канадците, а ние ще се пробваме и другаде /по Европата например/ .... обаче до паспорт докато се дочака, може да вземем да се "интегрираме" :wink:

да ви кажа правичката носталгията не същестува, това си е просто мъка по неща, които никога няма да се върнат и няма да са същите ... ама на, всеки трябва да си мине по пътя :beer:
verno e 4e me marzi, izlizam 7i30 sutrinta i se pribiram v 12:30 ve4erta sled u4ilishteto imam ba4kane
България над всичко
Gesh

Мнение от Gesh »

Всичко хубаво, ама защо пише "другата" канада :lol: ?
Всякакви навсякъде, ама тука е по-добре от бг като цяло:
1. можеш да правиш повече пари
2. трудовия пазар е необятен, сравнен с бг и ако си добър в работата си нема да мислиш как да вържеш двата края, за разлика от бг
3. хората с пари тук не ме дразнят като тези в бг, защото болшинството от тях не са мутри или корумпирани чиновници (поне не толкова явно като в бг)

За дрогата където и да я търсиш сигур можеш да я намериш, но в обществото с по-слаба и корумирана държавна машина тя намира по-широко място. Е, разбира се, ако не броим тревата за дрога, а за домашно растение :lol:
potrebitel
Обратна връзка:

Мнение от potrebitel »

Ne plujte mom4eto a se zamislete za6toto toj e prav.....MNOGO PRAV!!!Kojto ima malko mozak 6te razbere za6to....Adali e marzeliv ili ne to tova si e negova rabota! Ane na kolegata kojto mnogo obi4a da filosofstva......
kakвото потърсило,такова намерило
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

DRUGA CANADA NIAMA, TIA E SAMO EDNA :):):)
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Em4o, tova da ne e kvartala, v koito jiveesh sega:):):), na vsi4ki e iasno, 4e v CANADA ima vsiakakvi nacionalnosti, i razli4ni kvartali, v koito jiveiat obshtnostite:):):).
simon
Обратна връзка:

Мнение от simon »

E snimkite sa super ,nezaizno zashto mi napomnia za getata v Bg i ziganskite kvartali a i niakoi 4asti na Italia.No tova za sugalenie go ima v vsiaka edna strana i tuk ne e izklu4enie.Zashto ne prestanete da tursite samo kusurite na tazi pusta Kanada,i ot vreme da si pripomniate 4e rai nikude niama .A za da postignesh neshto nezavisimo kude si se iska iaka rabota,no tova si zavisi ot 4oveka :freak: .koito go murzi i tursi lesnoto nikude niama da si nameri podhodisto miasto.Aide sus zdrave
Ako spazvash vsi4ki pravila,gubish zialoto udovolstvie.
Аватар
ArchTyrael

Мнение от ArchTyrael »

Tutankamon написа:Em4o, tova da ne e kvartala, v koito jiveesh sega:):):), na vsi4ki e iasno, 4e v CANADA ima vsiakakvi nacionalnosti, i razli4ni kvartali, v koito jiveiat obshtnostite:):):).
to4no taka v kanada ima ot vsi4ki vidove cigani. ot negri do indiici i ciganiqta e na MAX. tuk v quebec opravlqvat frankofoni koito v istoriqta si sa tolkova prosti 4e ne e istina.
zna4i cigani + prosti frankofoni = canada
България над всичко
potrebitel
Обратна връзка:

Мнение от potrebitel »

Da arch....Tuka si mnogo a ma mnogo prav,Zalko che ne moga az da sam na vlast malko.....mnogo sa ciganite po sveta.....Zatova i gospod gi nakazva mnogo 6toto sa mnogo,,dobri"
Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Мнение от PoLuX »

ArchTyrael написа: vijdam PoLux 4e si mnogo umen i znaesh i cenite na drogite iz bulgariq i vsi4ko :)
Ами не - не знам какви са цените на дрогата в България :-) само предполагам, щом всичко е по-евтино там, както казваш, че са по-евтинки и тия неща (и понеже знам, че насреща си имам умен човек, реших да обясня думите си подробно).
Та значи нека да тегля чертата - не знам цените на дрогите из България, значи не съм умен :-) да приключим въпроса с моята умнота, че не обичам да ми обсъждат недостатъците :-)
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Da Archytreal, takiva kato teb prosti ima mnogo naistina, goliama strana, sviat shirok:):):)
Ia si trugvai po-skoro za BG, tam sred 4istata rasa. I ne zabraviai, 4e edno vreme prez teritoriata na BG sa minali kakvi li ne plemena, ta ne se znae sega i tvoiata kruv kakva:):):), hahahaaaaaaa
Boje golemi gluposti tuk s toia Ar4i, stana za smiah na vsi4ki imigranti:):):):):):):):), gorki4kia toi 4istokruvnia, ot blagorodno poteklo. HAHAHAHAHAHAHAA
potrebitel
Обратна връзка:

Мнение от potrebitel »

I ti li si choveka kojto odsadi 4e oj e stanal za smiah na.........A te imigrantite samo vav Canada li sa?I vaob6te kakvo znae6 za imigrantstvo vaob6te? Pro4eti Hashove......
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Stava vupros za imigrantite v CANADA dragi potrebitel. nas ne ni interesuva kakvi curvuli si vijdal v Evropa i kak jivota bil po-dobre v BG. To ako beshe dobre, vsi4ki da si biaha zaminali za BG. No taka kato gledam nikoi neiska da si hodi, i vse pove4e idvat. TAKA, 4e ne mi davai preporuki kakvo da pravia
potrebitel
Обратна връзка:

Мнение от potrebitel »

Razbira se 4e 6te6e da epo dobre vsi4ki da se varnem vav BG.Aimigrantite vav Ca. ne ssi samo ti i drugi 5-6 4oveka......A sa mngo hiliadi.....Ne se izkazvaj od imeto na vsi4ki!!! Tova e pozelanie,ne se zajazdam,nima za kakvo,tuka ima miasto za vsi4ki, Vlakat e goliam!!!!!
Заключено