да ви кажа правичката носталгията не същестува, това си е просто мъка по неща, които никога няма да се върнат и няма да са същите ... ама на, всеки трябва да си мине по пътя

vij sebe si, ne gledai menPoLuX написа:ArchTyrael, ама много си зле бе човекArchTyrael написа: a we kvi narkomani v bylgariq we horata pari za hlqb nqmat no imat za 1 gram da dadat 100 leva
...
v bylgariq nikoi ne mi e predlagal da si kupq treva, da ne govorim za drugi narkotici, no tva e shoto v bylgariq s teq smetki i zaplati kak da si pozvolqt da prodavatв България всичко е по-евтино, и дрогата също
айде прибери си се там моля те
ама възможно най-скоро се прибери и стига си говорил глупости, че наистина, както казва MrGeek, направо жално почна да ми става вече за тебе...
verno e 4e me marzi, izlizam 7i30 sutrinta i se pribiram v 12:30 ve4erta sled u4ilishteto imam ba4kanekrimon написа:лошото е, че момчето го мързи ... или трябва да се учи в гадните им университети, или трябва да се работи в гадните им заводи .... защо да се прави, като може да е по-лесно и по-приятно ... ама чакай сега да вземем прословутия паспорт, та ако недай си боже се наложи да се подсигурим, не напразно сме давали пари за процедури и билети, поне да си платят с паспорт канадците, а ние ще се пробваме и другаде /по Европата например/ .... обаче до паспорт докато се дочака, може да вземем да се "интегрираме"
да ви кажа правичката носталгията не същестува, това си е просто мъка по неща, които никога няма да се върнат и няма да са същите ... ама на, всеки трябва да си мине по пътя
to4no taka v kanada ima ot vsi4ki vidove cigani. ot negri do indiici i ciganiqta e na MAX. tuk v quebec opravlqvat frankofoni koito v istoriqta si sa tolkova prosti 4e ne e istina.Tutankamon написа:Em4o, tova da ne e kvartala, v koito jiveesh sega:):):), na vsi4ki e iasno, 4e v CANADA ima vsiakakvi nacionalnosti, i razli4ni kvartali, v koito jiveiat obshtnostite:):):).
Ами не - не знам какви са цените на дрогата в БългарияArchTyrael написа: vijdam PoLux 4e si mnogo umen i znaesh i cenite na drogite iz bulgariq i vsi4ko![]()