Отлагане на заминаването

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
franco

Отлагане на заминаването

Мнение от franco »

Здравейте всички съфорумци!
На някой дали му се е случвало да си отложи заминаването за Canada като например да се направят нови медицински? Защото годината от правенето на медицинските ми изтича в разгара на кан. зима , а пък и по това което съм чел си мисля , че е най-добре да се пристигне през пролетта. Пък и с малкото хлапе!!!
Аватар
drifter
Обратна връзка:

Мнение от drifter »

Ние правим втори медицински, поради изтичане на първите, но не по наша, а по тяхна вина. Доколкото знам, ако вие отложите повече от година - цялата процедура трябва да се почне от начало.
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
franco

Мнение от franco »

Идеята ми е дали да се обадя в посолството и да ги питам дали ще ни удължат с 2-3 месеца срока на пристигане ако направя нови медицински. Ама не вярвам да има резултат.
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

franco написа:Идеята ми е дали да се обадя в посолството и да ги питам дали ще ни удължат с 2-3 месеца срока на пристигане ако направя нови медицински. Ама не вярвам да има резултат.
Имате ли вече издадени визи?
Имай предвид че имиграционната виза - която е валидна до датата на изтичане на медицинските - не може да бъде удължавана.
franco

Мнение от franco »

Аз затова и питам - понеже в близките дни трябва да изпращам вече паспортите за визи. Та се чудя дали ако преди това ги питам и им кажа , че не е проблем да направим нови медицински :beer:
Аватар
drifter
Обратна връзка:

Мнение от drifter »

Никой не може да ти отговори по-добре отколкото те самите :)
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
Аватар
JoroF

Мнение от JoroF »

te horata te kaniat pasporta da izprashtash ,ti iskash da se otlagash i novi med. da pravish ,a pravish li si smetka che moje da se promeni procedurata i ne se znae kakvi iznenadi moje da ima .vizata e s validnost 1 godina i nikoi nete kara da zaminesh vednaga .variant -zaminavash parvo ti .namirash jilishte ,rabota ,ustroivash se .sam shte ti e po lesno .jenati s deteto idva na prolet v gotov apt. ,i na teb niakoi raboti shte sa ti iasni i niama da se lutate izlishno.ti si reshavash.....kakvoto i otlagane na finalnia etap ne mi se struva dobro reshenie .kanadskata zima ne e tolkova strashna kolkoto ti se struva .
THE LAST LINE OF DEFENSE
franco

Мнение от franco »

Така е ! Разбира се трябва да вземеш сам решението и за съжаление варианта да замина първо сам на JoroF не става понеже медицинските съм ги правил преди 9 месеца!! Както и да е... Ще го измисля.
LaRue

Re: Отлагане на заминаването

Мнение от LaRue »

franco написа:Здравейте всички съфорумци!
На някой дали му се е случвало да си отложи заминаването за Canada като например да се направят нови медицински? Защото годината от правенето на медицинските ми изтича в разгара на кан. зима , а пък и по това което съм чел си мисля , че е най-добре да се пристигне през пролетта. Пък и с малкото хлапе!!!
Ако не ти се тръгва сега, следва нова процедура след изтичане на 1 година от медицинските ..... ,до колкото съм запознат и в Канада хората също гледат малки деца:idea:
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Аватар
Aragorn

Мнение от Aragorn »

Ako pitash mene dori e za predpochitane da dojdesh zimata ot gledna tochka na towa che napliwa na imigranti ne e mnogo golqm i neshtata moje da stawat po-byrzo s dyrjawnite institucii. Nie dojdohme naprimer prez fewruari w Montreal i pochnahme KOFI na 10-iq den ot pristiganeto si - prosto se sluchi che imashe swobodni mesta po towa wreme. A i canadskata zima ne e tolkowa strashna, wqrno che temperaturite sa po-niski, no infrastrukturata w Canada e po-dobre izgradena otkolkoto w BG i ne se mryzne tolkowa. Az w BG sym mryznal poweche zimata, nishto che temperaturite ne padat chak do -40 (s izkluchenie moje bi na predishnata zima :) ). Taka che moeto mnenie e - idwajte s decata i ne otlagajte nishto, zashtoto ne se znae sled towa kakwo shte stane i kolko shte chakate. A ako dori otlojite i sledwashtata wiza pak wi izticha zimata???
franco

Мнение от franco »

О.К. Мерси на всички! И успех!
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

JoroF написа:... vizata e s validnost 1 godina i nikoi nete kara da zaminesh vednaga .variant -zaminavash parvo ti .namirash jilishte ,rabota ,ustroivash se .sam shte ti e po lesno .jenati s deteto idva na prolet v gotov apt. ,i na teb niakoi raboti shte sa ti iasni i niama da se lutate izlishno ...
Валидността на визата е една година от датата на медицинския преглед, а не една година от датата на издаването и!
Obey gravity ... It's the law!
Аватар
petia4444
Обратна връзка:

Re: Отлагане на заминаването

Мнение от petia4444 »

LaRue написа:
franco написа:Здравейте всички съфорумци!
Ако не ти се тръгва сега, следва нова процедура след изтичане на 1 година от медицинските ..... ,до колкото съм запознат и в Канада хората също гледат малки деца:idea:
ти с какво ли не си запознат :twisted:
Всичко идва ,за да си отиде!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
mama mia

Мнение от mama mia »

Моя съпруг си направи втори медицински,защото забави заминаването си заради мен(решихме да се женим,а аз не бях започвала никога процедура за емиграция).Но... той нямаше поставена виза в паспорта.
Така че ако им изтъкнете някаква причина и не ви поставят визите няма да имате проблем според мен и ще направите втори медицински и ще отложите с малко заминаването си-друг е въпроса дали си струва парите и нервите.
Успех!!!
Съединението прави силата!
franco

Мнение от franco »

Благодаря и на mama mia. Знаех си аз , че някой го е правил .
Но наистина друг е въпроса дали си струва парите и нервите!
Успех на всички!
Заключено