Отлагане на заминаването
Отлагане на заминаването
Здравейте всички съфорумци!
На някой дали му се е случвало да си отложи заминаването за Canada като например да се направят нови медицински? Защото годината от правенето на медицинските ми изтича в разгара на кан. зима , а пък и по това което съм чел си мисля , че е най-добре да се пристигне през пролетта. Пък и с малкото хлапе!!!
На някой дали му се е случвало да си отложи заминаването за Canada като например да се направят нови медицински? Защото годината от правенето на медицинските ми изтича в разгара на кан. зима , а пък и по това което съм чел си мисля , че е най-добре да се пристигне през пролетта. Пък и с малкото хлапе!!!
Имате ли вече издадени визи?franco написа:Идеята ми е дали да се обадя в посолството и да ги питам дали ще ни удължат с 2-3 месеца срока на пристигане ако направя нови медицински. Ама не вярвам да има резултат.
Имай предвид че имиграционната виза - която е валидна до датата на изтичане на медицинските - не може да бъде удължавана.
te horata te kaniat pasporta da izprashtash ,ti iskash da se otlagash i novi med. da pravish ,a pravish li si smetka che moje da se promeni procedurata i ne se znae kakvi iznenadi moje da ima .vizata e s validnost 1 godina i nikoi nete kara da zaminesh vednaga .variant -zaminavash parvo ti .namirash jilishte ,rabota ,ustroivash se .sam shte ti e po lesno .jenati s deteto idva na prolet v gotov apt. ,i na teb niakoi raboti shte sa ti iasni i niama da se lutate izlishno.ti si reshavash.....kakvoto i otlagane na finalnia etap ne mi se struva dobro reshenie .kanadskata zima ne e tolkova strashna kolkoto ti se struva .
THE LAST LINE OF DEFENSE
-
Re: Отлагане на заминаването
Ако не ти се тръгва сега, следва нова процедура след изтичане на 1 година от медицинските ..... ,до колкото съм запознат и в Канада хората също гледат малки деца:idea:franco написа:Здравейте всички съфорумци!
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended

This Account Has Been Suspended

Ako pitash mene dori e za predpochitane da dojdesh zimata ot gledna tochka na towa che napliwa na imigranti ne e mnogo golqm i neshtata moje da stawat po-byrzo s dyrjawnite institucii. Nie dojdohme naprimer prez fewruari w Montreal i pochnahme KOFI na 10-iq den ot pristiganeto si - prosto se sluchi che imashe swobodni mesta po towa wreme. A i canadskata zima ne e tolkowa strashna, wqrno che temperaturite sa po-niski, no infrastrukturata w Canada e po-dobre izgradena otkolkoto w BG i ne se mryzne tolkowa. Az w BG sym mryznal poweche zimata, nishto che temperaturite ne padat chak do -40 (s izkluchenie moje bi na predishnata zima
). Taka che moeto mnenie e - idwajte s decata i ne otlagajte nishto, zashtoto ne se znae sled towa kakwo shte stane i kolko shte chakate. A ako dori otlojite i sledwashtata wiza pak wi izticha zimata???

Валидността на визата е една година от датата на медицинския преглед, а не една година от датата на издаването и!JoroF написа:... vizata e s validnost 1 godina i nikoi nete kara da zaminesh vednaga .variant -zaminavash parvo ti .namirash jilishte ,rabota ,ustroivash se .sam shte ti e po lesno .jenati s deteto idva na prolet v gotov apt. ,i na teb niakoi raboti shte sa ti iasni i niama da se lutate izlishno ...
Obey gravity ... It's the law!
- petia4444
- Обратна връзка:
Re: Отлагане на заминаването
ти с какво ли не си запознатLaRue написа:Ако не ти се тръгва сега, следва нова процедура след изтичане на 1 година от медицинските ..... ,до колкото съм запознат и в Канада хората също гледат малки деца:idea:franco написа:Здравейте всички съфорумци!

Всичко идва ,за да си отиде!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
Моя съпруг си направи втори медицински,защото забави заминаването си заради мен(решихме да се женим,а аз не бях започвала никога процедура за емиграция).Но... той нямаше поставена виза в паспорта.
Така че ако им изтъкнете някаква причина и не ви поставят визите няма да имате проблем според мен и ще направите втори медицински и ще отложите с малко заминаването си-друг е въпроса дали си струва парите и нервите.
Успех!!!
Така че ако им изтъкнете някаква причина и не ви поставят визите няма да имате проблем според мен и ще направите втори медицински и ще отложите с малко заминаването си-друг е въпроса дали си струва парите и нервите.
Успех!!!
Съединението прави силата!