Въпрос за зъболекарите

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Bako
Обратна връзка:

Въпрос за зъболекарите

Мнение от Bako »

Скъпи, съфорумци, имам следното питане.
В момента си оправям зъбките преди заминаването. Само че един изисква по-продължително лечение, за да е сигурна работата, т.е. зъболекарката казва, че ще го коронясаме, ама не дава гаранция дали няма да извия на умрело в Монреал. А необходимото време не е налице, защото заминаваме скоро. Тя предлага крайният вариант с ваденето, ама на мен не ми е по сърце (губиме чар така).
Та въпросът ми е как е положението с ваденето (не дай си Боже) на зъб като безболезнена манипулация и естествено като цена.

Благодаря предварително за отговорите.
pumpy

Мнение от pumpy »

около 110 за нормално вадене с прегледа до кам 180 ако има усложнения по време на ваденето. дано не ти се налага.
survivor

Мнение от survivor »

Една от бг зъболекарките изпрати моя приятелка да й извадят зъб на супер луксозно място, за цели 250 добара. На мен един зъболекър ми извади зъб за 60 долара, ама гаранция каква цена ще ти поиска на теб не мога да ти дам. За това се пита предварително. Ама виждаш, че може много да варира.
valeria

:

Мнение от valeria »

Моя зьболекар би взел между 100 и 150 вкл упойка - но ще ти направи и снимка за 15 дол, малко на пазарльк.
Гледам за пломби ми е взимал от 80 до 110.
Но ако може да не си вадиш зьб най-добре - коронка или изграждане е по-доброто решение и в БГ и в КА
pumpy

Re: :

Мнение от pumpy »

valeria написа:Моя зьболекар би взел между 100 и 150 вкл упойка - но ще ти направи и снимка за 15 дол, малко на пазарльк.
Гледам за пломби ми е взимал от 80 до 110.
Но ако може да не си вадиш зьб най-добре - коронка или изграждане е по-доброто решение и в БГ и в КА
интересно колко ли би взел без упоика ?

и ето и отговора - пак толкова и това от опит : там където работех като сестра един пъд доиде един които отказа упоика защото тои тренирал дихателни упражнения за контрол на болката и му извадиха зъба така без упоика и тои наистина не трепха - е малко се позачерви и задъха, но всеки луд с номера си. А и аз веднъж съм бадил без упоика - пациента ми категорично отказа, но пак си беше пиинал така здраво, че се съгласих на компромис.
bateto

Мнение от bateto »

Сърви ,кака ти Радка и мен ме прати на същото место -250 кинта плюс лекарствата 50,ужас ,но цената си зслужава .Сестрата през цялото време когато траеше процедурата ,а и после ме държа за ръката и ми разтриваше гърба данеби да се схвана нещо от маниполацията .Имах чувството,че ако добавя още 100д. ще ми се случат и други приятни неща.
Та обслужването според заплащането. :D
survivor

Мнение от survivor »

Бате, абе аз за тия 60 долара проблеми с обслужването нямах никакви, е гърба не са ми разтривали, ама това да ми е проблема... за 190 долара. Мен пък другата бг стоматологична звезда ме беше пратила при някакъв стоматолог-хирург в Кот де Неж, който също искаше майка си и баща си. Ама добре че попитах предварително какви са му тарифите за тази манипулация, че се стреснах, разтърсих се и си намерих друг стоматолог. Да не ти разправям това ми откритие колко пари ми спести и за това, и за друго, още благославям мига, в който го намерих.
Съветвам пациентите на двете бг стоматоложки да внимават много като им дадат направление за някой специалист. Никой не е длъжен да ходи точно при специалиста, при който го праща зъболекарката, много е важно това да се знае.
bateto

Мнение от bateto »

Подкрепям те напълно.Това имах напредвид,да се внимава с ;направленията;
Аватар
some

Мнение от some »

Koroniasajte go be!
Moze i da si zapazizsh zabcheto v kraia na kraishtata
Аватар
Kwon-Do

ИВОООООО............хай!

Мнение от Kwon-Do »

Иво,човече изгубих ти координатите,телефона ти дава някакъв нов номер на който нещо не мога да се свържа!А и на мейла ми на Боряна на адреса никой не ми отговаря?Пиши мии едно лично съобщение !
Бивш Sergarion,настоящ Kwon-Do.................Сергей Махаев :P
valeria

Re: :

Мнение от valeria »

интересно колко ли би взел без упоика ?

sorry na tova PC nijma kirilitza

za upojkata - imah pred vid samo plombi - nijkoj sa alergichni napramer kam upojka, drugi ne ponasijt bolka i t.n.
Заключено