Въпрос за зъболекарите
Въпрос за зъболекарите
Скъпи, съфорумци, имам следното питане.
В момента си оправям зъбките преди заминаването. Само че един изисква по-продължително лечение, за да е сигурна работата, т.е. зъболекарката казва, че ще го коронясаме, ама не дава гаранция дали няма да извия на умрело в Монреал. А необходимото време не е налице, защото заминаваме скоро. Тя предлага крайният вариант с ваденето, ама на мен не ми е по сърце (губиме чар така).
Та въпросът ми е как е положението с ваденето (не дай си Боже) на зъб като безболезнена манипулация и естествено като цена.
Благодаря предварително за отговорите.
В момента си оправям зъбките преди заминаването. Само че един изисква по-продължително лечение, за да е сигурна работата, т.е. зъболекарката казва, че ще го коронясаме, ама не дава гаранция дали няма да извия на умрело в Монреал. А необходимото време не е налице, защото заминаваме скоро. Тя предлага крайният вариант с ваденето, ама на мен не ми е по сърце (губиме чар така).
Та въпросът ми е как е положението с ваденето (не дай си Боже) на зъб като безболезнена манипулация и естествено като цена.
Благодаря предварително за отговорите.
:
Моя зьболекар би взел между 100 и 150 вкл упойка - но ще ти направи и снимка за 15 дол, малко на пазарльк.
Гледам за пломби ми е взимал от 80 до 110.
Но ако може да не си вадиш зьб най-добре - коронка или изграждане е по-доброто решение и в БГ и в КА
Но ако може да не си вадиш зьб най-добре - коронка или изграждане е по-доброто решение и в БГ и в КА
Re: :
интересно колко ли би взел без упоика ?valeria написа:Моя зьболекар би взел между 100 и 150 вкл упойка - но ще ти направи и снимка за 15 дол, малко на пазарльк.
и ето и отговора - пак толкова и това от опит : там където работех като сестра един пъд доиде един които отказа упоика защото тои тренирал дихателни упражнения за контрол на болката и му извадиха зъба така без упоика и тои наистина не трепха - е малко се позачерви и задъха, но всеки луд с номера си. А и аз веднъж съм бадил без упоика - пациента ми категорично отказа, но пак си беше пиинал така здраво, че се съгласих на компромис.
Сърви ,кака ти Радка и мен ме прати на същото место -250 кинта плюс лекарствата 50,ужас ,но цената си зслужава .Сестрата през цялото време когато траеше процедурата ,а и после ме държа за ръката и ми разтриваше гърба данеби да се схвана нещо от маниполацията .Имах чувството,че ако добавя още 100д. ще ми се случат и други приятни неща.
Та обслужването според заплащането.
Та обслужването според заплащането.

Бате, абе аз за тия 60 долара проблеми с обслужването нямах никакви, е гърба не са ми разтривали, ама това да ми е проблема... за 190 долара. Мен пък другата бг стоматологична звезда ме беше пратила при някакъв стоматолог-хирург в Кот де Неж, който също искаше майка си и баща си. Ама добре че попитах предварително какви са му тарифите за тази манипулация, че се стреснах, разтърсих се и си намерих друг стоматолог. Да не ти разправям това ми откритие колко пари ми спести и за това, и за друго, още благославям мига, в който го намерих.
Съветвам пациентите на двете бг стоматоложки да внимават много като им дадат направление за някой специалист. Никой не е длъжен да ходи точно при специалиста, при който го праща зъболекарката, много е важно това да се знае.
Съветвам пациентите на двете бг стоматоложки да внимават много като им дадат направление за някой специалист. Никой не е длъжен да ходи точно при специалиста, при който го праща зъболекарката, много е важно това да се знае.
ИВОООООО............хай!
Иво,човече изгубих ти координатите,телефона ти дава някакъв нов номер на който нещо не мога да се свържа!А и на мейла ми на Боряна на адреса никой не ми отговаря?Пиши мии едно лично съобщение !
Бивш Sergarion,настоящ Kwon-Do.................Сергей Махаев
Бивш Sergarion,настоящ Kwon-Do.................Сергей Махаев

Re: :
интересно колко ли би взел без упоика ?
sorry na tova PC nijma kirilitza
za upojkata - imah pred vid samo plombi - nijkoj sa alergichni napramer kam upojka, drugi ne ponasijt bolka i t.n.
sorry na tova PC nijma kirilitza
za upojkata - imah pred vid samo plombi - nijkoj sa alergichni napramer kam upojka, drugi ne ponasijt bolka i t.n.