Смяна на документи след брак...?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
SAVANNA
Обратна връзка:

Смяна на документи след брак...?

Мнение от SAVANNA »

Скъпи съфорумци,
обръщам се към вас с един въпрос, на който се надявам да получа изчерпателен отговор. Та става дума значи за принципната ситуация ако се ключи брак преди датата на интервюто, след като документите вече са пратени във Виена, как се процедира след това?
Като се има впредвид смяната на фамилното име, сътоветно паспорти, лични карти и т.н. Как това се отразява на кандидатурата и какво се прави в този случай? Трябва ли да се изпращат новите документи до Виена или на место на интервюто им обявяваш за промените в гражданския си статут?

Някой ако е минал през тази процедура или е наясно как стоят нещата нека да пише.

10х
Аватар
pavlin

Мнение от pavlin »

mmm Daaaaa , naistina vaprosa e interesen:)

Ami nie sasto se 4udihme ,kakvo i kak stava stoto nashia
slu4ai beshe to4no takav.Reshihme 4e ne e nuzno da si sazdavame
dopalnitelni administrativni usloznenia i finansovi razhodi i
zatova zena mi si zapazi mominskoto ime sled braka!
Izpartihme im samo sv .za brak i s tova se prikliu4i vsi4ko:)

tova beshe nasheto reshenie na vaprosa:)

ako drugi imat po-bgat opit neka da spogeliat
Аватар
SAVANNA
Обратна връзка:

Мнение от SAVANNA »

Мерси Павлин,

това е единия (по-лесен) вариант. Някой да е минал по другия със смяна на фамилията? :?:
Аватар
galin
Обратна връзка:

Здрасти

Мнение от galin »

Здравей SAVANNA.аз няма да взема отношение по твоето питане защото незнам отговора, разбрах че си ме търсила, пиши на лично съобщение за какво става дума. Успех с френския!!!!!! :dance: :beer2:
mama mia

Мнение от mama mia »

Аз също си запазих фамилията и се оказа добре,защото тук в Канада навсякъде се водиш с бащината си фамилия.
Съединението прави силата!
Suny

Мнение от Suny »

Здравей SAVANNA:)
След брака аз добавих с тире фамилията на моя съпруг и се наложи да си сменя личната карта и паспорта.Пратихме копие на брачното свиделелство+копия на новия ми пас.и лична карта.Нямаше никакъв проблем от тяхна страна и сега ме водят с новата фамилия.Т.е в моя случай запазих моята бащина фамилия +една новичка до нея;)Успех!!!
"Global Warming: Point of No Return?".............
http://www.youtube.com/watch?v=7FVZSUsT ... ed&search=
Аватар
SAVANNA
Обратна връзка:

Мнение от SAVANNA »

mama mia написа:Аз също си запазих фамилията и се оказа добре,защото тук в Канада навсякъде се водиш с бащината си фамилия.
Ха, това за фамилията и Канада ми хареса, кокло са далновидни братята канадци :lol:

Мерси и на Suny за отговора! Ще му поумуваме още малко, имаме време. Нали не боли? :wink: :D Само трябва да се решиш.
Аватар
grobari

Мнение от grobari »

Въпреки бръка, който сключихме 5 дни преди да пратим документите, аз пуснах копие на личните си документи с моминското име. Нямаше как да ги сменя за 5 дни. Е, имаше, но не го направих. Сега, на интервюто мисля да отида с новата си фамилия, новият задграничен паспорт и новата лична карта.
Дано няма проблем
Suny

Мнение от Suny »

Няма да има проблем!Съпруга ми си извади нов паспорт точно преди интревюто и докато се опитвахме да обясним на г-н Одет за смяната ,той направо каза дайте новия паспорт да го видя,записа си даните и каза да не се притеснаяваме!Така че спокойно :wink:
"Global Warming: Point of No Return?".............
http://www.youtube.com/watch?v=7FVZSUsT ... ed&search=
Аватар
grobari

Мнение от grobari »

МЕРСИ СЪНИ
Аватар
Дякон Игнатий

Re: Смяна на документи след брак...?

Мнение от Дякон Игнатий »

SAVANNA написа:Скъпи съфорумци,
обръщам се към вас с един въпрос, на който се надявам да получа изчерпателен отговор. Та става дума значи за принципната ситуация ако се ключи брак преди датата на интервюто, след като документите вече са пратени във Виена, как се процедира след това?
Като се има впредвид смяната на фамилното име, сътоветно паспорти, лични карти и т.н. Как това се отразява на кандидатурата и какво се прави в този случай? Трябва ли да се изпращат новите документи до Виена или на место на интервюто им обявяваш за промените в гражданския си статут?

Някой ако е минал през тази процедура или е наясно как стоят нещата нека да пише.

10х
Мисля,че един документ за идентичност на имената (който се вади от ЕСГРАОН) преведен и заверен нотариално ще свърши работа.....
Това представлява един вид декларация от страна на държавата ,че еди-кой си се казва еди-как си но може да ползва и други имена и псевдоними като става въпрос за едина и съща персона.....
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Аватар
SAVANNA
Обратна връзка:

Re: Смяна на документи след брак...?

Мнение от SAVANNA »

Дякон Игнатий написа:
SAVANNA написа:Скъпи съфорумци,

10х
Мисля,че един документ за идентичност на имената (който се вади от ЕСГРАОН) преведен и заверен нотариално ще свърши работа.....
Това представлява един вид декларация от страна на държавата ,че еди-кой си се казва еди-как си но може да ползва и други имена и псевдоними като става въпрос за едина и съща персона.....
Мерси Дяконе,
това е също добра идея! :idea: :wink:
Аватар
balbi

Мнение от balbi »

Horata tuka sa go napravili prakti4no. Za kakvo jenata vseki pyt da si smenya imeto sled kato si smeni myja... Samo razhodi!
Karaj sys starata:)
Kysmet:)
Заключено