Смяна на документи след брак...?
- SAVANNA
- Обратна връзка:
Смяна на документи след брак...?
Скъпи съфорумци,
обръщам се към вас с един въпрос, на който се надявам да получа изчерпателен отговор. Та става дума значи за принципната ситуация ако се ключи брак преди датата на интервюто, след като документите вече са пратени във Виена, как се процедира след това?
Като се има впредвид смяната на фамилното име, сътоветно паспорти, лични карти и т.н. Как това се отразява на кандидатурата и какво се прави в този случай? Трябва ли да се изпращат новите документи до Виена или на место на интервюто им обявяваш за промените в гражданския си статут?
Някой ако е минал през тази процедура или е наясно как стоят нещата нека да пише.
10х
обръщам се към вас с един въпрос, на който се надявам да получа изчерпателен отговор. Та става дума значи за принципната ситуация ако се ключи брак преди датата на интервюто, след като документите вече са пратени във Виена, как се процедира след това?
Като се има впредвид смяната на фамилното име, сътоветно паспорти, лични карти и т.н. Как това се отразява на кандидатурата и какво се прави в този случай? Трябва ли да се изпращат новите документи до Виена или на место на интервюто им обявяваш за промените в гражданския си статут?
Някой ако е минал през тази процедура или е наясно как стоят нещата нека да пише.
10х
mmm Daaaaa , naistina vaprosa e interesen:)
Ami nie sasto se 4udihme ,kakvo i kak stava stoto nashia
slu4ai beshe to4no takav.Reshihme 4e ne e nuzno da si sazdavame
dopalnitelni administrativni usloznenia i finansovi razhodi i
zatova zena mi si zapazi mominskoto ime sled braka!
Izpartihme im samo sv .za brak i s tova se prikliu4i vsi4ko:)
tova beshe nasheto reshenie na vaprosa:)
ako drugi imat po-bgat opit neka da spogeliat
Ami nie sasto se 4udihme ,kakvo i kak stava stoto nashia
slu4ai beshe to4no takav.Reshihme 4e ne e nuzno da si sazdavame
dopalnitelni administrativni usloznenia i finansovi razhodi i
zatova zena mi si zapazi mominskoto ime sled braka!
Izpartihme im samo sv .za brak i s tova se prikliu4i vsi4ko:)
tova beshe nasheto reshenie na vaprosa:)
ako drugi imat po-bgat opit neka da spogeliat
Здравей SAVANNA:)
След брака аз добавих с тире фамилията на моя съпруг и се наложи да си сменя личната карта и паспорта.Пратихме копие на брачното свиделелство+копия на новия ми пас.и лична карта.Нямаше никакъв проблем от тяхна страна и сега ме водят с новата фамилия.Т.е в моя случай запазих моята бащина фамилия +една новичка до нея;)Успех!!!
След брака аз добавих с тире фамилията на моя съпруг и се наложи да си сменя личната карта и паспорта.Пратихме копие на брачното свиделелство+копия на новия ми пас.и лична карта.Нямаше никакъв проблем от тяхна страна и сега ме водят с новата фамилия.Т.е в моя случай запазих моята бащина фамилия +една новичка до нея;)Успех!!!
"Global Warming: Point of No Return?".............
http://www.youtube.com/watch?v=7FVZSUsT ... ed&search=
- SAVANNA
- Обратна връзка:
Ха, това за фамилията и Канада ми хареса, кокло са далновидни братята канадциmama mia написа:Аз също си запазих фамилията и се оказа добре,защото тук в Канада навсякъде се водиш с бащината си фамилия.

Мерси и на Suny за отговора! Ще му поумуваме още малко, имаме време. Нали не боли?

Въпреки бръка, който сключихме 5 дни преди да пратим документите, аз пуснах копие на личните си документи с моминското име. Нямаше как да ги сменя за 5 дни. Е, имаше, но не го направих. Сега, на интервюто мисля да отида с новата си фамилия, новият задграничен паспорт и новата лична карта.
Дано няма проблем
Дано няма проблем
Няма да има проблем!Съпруга ми си извади нов паспорт точно преди интревюто и докато се опитвахме да обясним на г-н Одет за смяната ,той направо каза дайте новия паспорт да го видя,записа си даните и каза да не се притеснаяваме!Така че спокойно 

"Global Warming: Point of No Return?".............
- Дякон Игнатий
Re: Смяна на документи след брак...?
Мисля,че един документ за идентичност на имената (който се вади от ЕСГРАОН) преведен и заверен нотариално ще свърши работа.....SAVANNA написа:Скъпи съфорумци,
10х
Това представлява един вид декларация от страна на държавата ,че еди-кой си се казва еди-как си но може да ползва и други имена и псевдоними като става въпрос за едина и съща персона.....
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
- SAVANNA
- Обратна връзка:
Re: Смяна на документи след брак...?
Мерси Дяконе,Дякон Игнатий написа:Мисля,че един документ за идентичност на имената (който се вади от ЕСГРАОН) преведен и заверен нотариално ще свърши работа.....SAVANNA написа:Скъпи съфорумци,
10х
Това представлява един вид декларация от страна на държавата ,че еди-кой си се казва еди-как си но може да ползва и други имена и псевдоними като става въпрос за едина и съща персона.....
това е също добра идея! :idea: