ще споделим с Вас протичането на нашите изследвания в "Вита".
1. На съпругата ми изследването за урина показа, че има кръв в урината и тя си направи повторно в същия ден, още докато бяхме там в "Вита", но се оказа пак същото и сега трябва пак да ходи до София, но както и да е.
2. Аз имам проблеми с едното око - имам малко повече от периферно зрение, но така съм се родил и аз им казах това, но те ми отговориха, че трябва да си направя изследване и да се напише нещо като доклад, че няма да се лекувам в Канада и няма да си правя операции там. Но, то това моето е нелечимо и нито с операции нито с очила може нещо да се направи,докторите казаха, че по-зле няма да стане, но и по-добре също няма да стане - повредено ми е очното дъно. Съжалявам само, че не си взех здравния картон, за да проследят, как да кажа "историята на заболяването". Можело и в "Вита" да се направи, но докторката излязла на домашно посещение и д-р Савчева ни каза, че може да се направи по местоживеене, да се преведе на английски и да й го пратим по пощата.
Ами това е от нас. Ако има някой с подобни проблеми нека пише. Предполагам, че ще се забавим, но дано да не е много. Чао...