Медицински изследвания

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
Danail
Обратна връзка:

Медицински изследвания

Мнение от Danail »

Здравейте съфорумници,
ще споделим с Вас протичането на нашите изследвания в "Вита".
1. На съпругата ми изследването за урина показа, че има кръв в урината и тя си направи повторно в същия ден, още докато бяхме там в "Вита", но се оказа пак същото и сега трябва пак да ходи до София, но както и да е.
2. Аз имам проблеми с едното око - имам малко повече от периферно зрение, но така съм се родил и аз им казах това, но те ми отговориха, че трябва да си направя изследване и да се напише нещо като доклад, че няма да се лекувам в Канада и няма да си правя операции там. Но, то това моето е нелечимо и нито с операции нито с очила може нещо да се направи,докторите казаха, че по-зле няма да стане, но и по-добре също няма да стане - повредено ми е очното дъно. Съжалявам само, че не си взех здравния картон, за да проследят, как да кажа "историята на заболяването". Можело и в "Вита" да се направи, но докторката излязла на домашно посещение и д-р Савчева ни каза, че може да се направи по местоживеене, да се преведе на английски и да й го пратим по пощата.
Ами това е от нас. Ако има някой с подобни проблеми нека пише. Предполагам, че ще се забавим, но дано да не е много. Чао... :)
Бъди смел, а когато не си, преструвай се , че си, никой няма да усети разликата!
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

Това за албумина в урината на съпругата ти може да се оправи но твоите истории с очите колкото и да се напрягах не можах да ги схвана.Сори ама имаме нужда от повече истинско инфо.
Док........
TROUBLEMAKER
Godis

Мнение от Godis »

Намери си заместител на съпругата :)

(имам предвид за изследването за урина)

Имаше една такава работа че тая проба е кофти да се прави 1 седмица след цикъл, точно щото има кръвни клетки в пробата.
Аватар
Danail
Обратна връзка:

Мнение от Danail »

Ами какво да кажа - на 13 годишна възраст случайно открихме, че с дясното око не виждам много добре и като се започна едно ходене по доктори тогава, малиии, страшна работа. На самите лекари им беше много интересно, щото това се случвало много рядко. Не могат да рзберат дали така съм се родил или е вследствие на някаква травма. Повечето лекари сматаха, че по време на бременноста на майка ми, тя е изкарала нещо, абе с буквата "ц" започваше ама не се сещам сега и това се е отразило на окото ми. На около 18 год. вече започна да ми се изкривява погледа (само на дясното око), защото ми казаха лекарите, че напрягам само лявото око и другото става "мързеливо". Значи казаха, че имам нещо като малки пъпчици по очното дъно и по никакъв начин не може да се лекува и дори и чрез операции, очилата също не могат да ми помогнат. Ходихме в София, в Русия и къде ли не, ама няма. Дори в град Калуга искаха да ми правят операция, щото ми казаха, че било тумор, което впоследствие се оказа невярно (естествено това се заплащаше - 10 000 USD и 1 месец престой и наблюдения в тяхната клиника, за тогава това си бяха много пари, ама майната им на парите). По таблата в очните кабинети виждам само най-горния ред цифри и знаци. Но пък шофьорска книжка ми дадоха, е верно само за "Б" категория, но доволно. Можело да се направи само козметична операция за да се прищипе нерва и двете очи да се движат заедно (да не се изкривява погледа) и това е.
Дано да съм дал достатъчно инфо, щото и картона с всичките ми изследвания като малък не мога да го намеря вече 5 години и ... това е. :roll:
Бъди смел, а когато не си, преструвай се , че си, никой няма да усети разликата!
Заключено