нуждая се от съвет относно диплома за средно

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
rrenn

нуждая се от съвет относно диплома за средно

Мнение от rrenn »

Здравейте патиланци.

Относно първите документи за Виена.
Имам магистарска степен по икономика ще я преведа и изпратя, а какво да направя с дипломата за стругаро-фрезист(4 г.техникум) ще ми увеличи ли точките удачно ли е да я изпращам и нея?
Аватар
ivanko13
Модератор

Мнение от ivanko13 »

Много ясно ,че ще я пратиш!Пращай де що имаш дипломка.Признава се всичко което е поне с едногодишен курс на обучение.
Успех!
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

Точки ще ти донесе търсената професия(ако си с такава), а дипломите - по-добър поглед в/у теб....... :wink:
Успех.....
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
kaleko

Мнение от kaleko »

Чакайте, чакайте малко. Изпращат се дипломата за средното образование- задължително, полувисшето(който има) и висшето(който има) задължително. А други изкарани курсове и преквалификации решавате вече сами, но колкото повече кетапи представите е по-добре. :D Късмет
Това е лично мое мнение, не ангажирам никого с него.
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!
Svilko
Обратна връзка:

Мнение от Svilko »

Пращай, мисля че е добра диплома, и аз имам средно специално от техникум. На интервюто можеш да кажеш че би работил и като стругар, и си сигурен че ще се справиш и ще намериш работа. :)
Айде успех !
rrenn

imam praktika kato shloser

Мнение от rrenn »

имам практика като шлосер в Австия около 8 месеца, имам и документ
,но това беше през 91г. в смисъл не е в последните 10 г. , да го показвам ли и него?

да бих работил като такъв ако има работа.
Аватар
JoroF

Мнение от JoroF »

razbira se che shte prashtash vsichki diplomi i kvalifikacii kakvito imash.a za rabota kato shloser ili strugar ima kolkoto iskash i diploma niama da ti iskat,ako si zdrav niamash problemi ........niama da davash pari za fitnes
THE LAST LINE OF DEFENSE
Аватар
myha

Мнение от myha »

davai mai friend imash zelena svetlina :)
YSPEH :haplio:
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
rrenn

декларация за приятел в Канада

Мнение от rrenn »

да знам че борбата е за 1 точка, но имам приятел във федералната част, ще го зачетат ли като аз ще кандидатствам за Квебек ?

успех на всички!
nobleman

Мнение от nobleman »

На въпроса, който ми зададе мосю Ла Рю: "Quelle école secondaire avez-vous terminé ? Quelle était votre spécialité ?", моя отговор беше: "J’ai étudie à l’école secondaire professionnelle technique de construction mécanique .... Je suis opérateur de magines-outils et tourneur de spécialités de quatrième degré."
Така, че пращай всичко, което имаш като дипломи и сертификати.
Успех!
Заключено