нуждая се от съвет относно диплома за средно
нуждая се от съвет относно диплома за средно
Здравейте патиланци.
Относно първите документи за Виена.
Имам магистарска степен по икономика ще я преведа и изпратя, а какво да направя с дипломата за стругаро-фрезист(4 г.техникум) ще ми увеличи ли точките удачно ли е да я изпращам и нея?
Относно първите документи за Виена.
Имам магистарска степен по икономика ще я преведа и изпратя, а какво да направя с дипломата за стругаро-фрезист(4 г.техникум) ще ми увеличи ли точките удачно ли е да я изпращам и нея?
- Дякон Игнатий
Чакайте, чакайте малко. Изпращат се дипломата за средното образование- задължително, полувисшето(който има) и висшето(който има) задължително. А други изкарани курсове и преквалификации решавате вече сами, но колкото повече кетапи представите е по-добре.
Късмет

Това е лично мое мнение, не ангажирам никого с него.
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!
imam praktika kato shloser
имам практика като шлосер в Австия около 8 месеца, имам и документ
,но това беше през 91г. в смисъл не е в последните 10 г. , да го показвам ли и него?
да бих работил като такъв ако има работа.
,но това беше през 91г. в смисъл не е в последните 10 г. , да го показвам ли и него?
да бих работил като такъв ако има работа.
декларация за приятел в Канада
да знам че борбата е за 1 точка, но имам приятел във федералната част, ще го зачетат ли като аз ще кандидатствам за Квебек ?
успех на всички!
успех на всички!
На въпроса, който ми зададе мосю Ла Рю: "Quelle école secondaire avez-vous terminé ? Quelle était votre spécialité ?", моя отговор беше: "J’ai étudie à l’école secondaire professionnelle technique de construction mécanique .... Je suis opérateur de magines-outils et tourneur de spécialités de quatrième degré."
Така, че пращай всичко, което имаш като дипломи и сертификати.
Успех!
Така, че пращай всичко, което имаш като дипломи и сертификати.
Успех!