zaminavane za nesemeini

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
lipi

zaminavane za nesemeini

Мнение от lipi »

Posyvetvaite me,molq vi.Iskam da zamina s godenika si,no ne znam procedurata.Toi e odobren i e na federalno nivo ot provinciq Manitoba. :( Tribva samo da prevede parite i da mu biqt pe4at.A ako se ojenim se pritesnqvame da ne sprat negovite dokumenti,za6toto semeinoto mu polojenie se promenq.
mama mia

Мнение от mama mia »

Ние бяхме нещо подобно.Мъжът ми дори паспорта за виза си беше пратил.Решихме да се женим,обадихме се в Букурещ,те не му сложиха виза,върнаха му паспорта и стартира моята процедура след като им изпратихме акта за брак.Всичко мина бързо и леко за мен-дори без интервю.Но това беше преди 3 години а и става дума за провинция Квебек така че вие си питайте.
Поздрав
Мама миа
Съединението прави силата!
Аватар
Rainmaker

Re: zaminavane za nesemeini

Мнение от Rainmaker »

lipi написа:A ako se ojenim se pritesnqvame da ne sprat negovite dokumenti,za6toto semeinoto mu polojenie se promenq.
shte go sprat sus sigurnost
spored men po-dobre e toi da kacne v canada da si vzeme PR cartata i SIN-a i da se ojenite sled tova
Две са доказателствата за безкрая - Вселената и човешката глупост. Но за Вселената не съм сигурен.
mama mia

Мнение от mama mia »

Няма да натрапвам своето мнение но ще кажа че е необмислено той да дойде в Канада и тогава да се почва пак ... с прибиране до БГ ... сватби.... Първо ще се потрошат сума пари и второ дамата ще дойде тук като спонсорирана(зависима от мъжа си).Отделно този мъж за да я доведе трябва работа да е намерил да гарантира че ще я издържа и т.н.
Все пак вие си решавате.
Аватар
VanBC
Модератор

Re: zaminavane za nesemeini

Мнение от VanBC »

Rainmaker написа:
lipi написа:A ako se ojenim se pritesnqvame da ne sprat negovite dokumenti,za6toto semeinoto mu polojenie se promenq.
shte go sprat sus sigurnost ...
Ще го спрат (или по-точно - ще го забавят) с няколко месеца, но в крайна сметка ще заминат двамата заедно. Ако той дойде сам в Канада и после тръгнат по процедурата за спонсориране, ще отнеме повече време и най-вече доста повече разправии докато се съберат.

lipi, аз също бих ви препоръчал да се ожените веднага и да известите канадското посолство за промянтаа. Те ще ви пратят инструкции какво да правите по-нататък. Успех!
Obey gravity ... It's the law!
lipi

Blagodarq

Мнение от lipi »

Blagodarq vi za sydeistvieto.6te napravim kakvoto trqbva,pyk da stava kakvoto 6te.Mersiii i do skoro.Nadqvam se v posolstvoto da ni dadat otgovor,koito da ni udovletvorqva.
lipi

pomosht

Мнение от lipi »

Zdraveite na vsi4ki.Molq pak za pomo6t.V posolstvoto v Bukure6t ne ni davat informaciq otnosno zaminavaneto mi s godenika mi po telefona.A ne znam kogo drugigo da popitam za moq slu4ai :( Trqbva li da hodim tam ili ne?
mama mia

Мнение от mama mia »

сега като се замисля ние контактувахме с агентката на мъжа ми по e-mail и тя ни отговори пак по интернет,после му бе звъннала и по телефона и му казала същото каквото и в e-maila
Заключено